adewzuol
08:08, 18 lip 2019

Dziękuję Kasiu, w porównaniu do Ciebie, cięcia u mnie mało, ale i tak jest co robić. Orliki faktycznie w tym roku pięknie się rozsiadły i dorodne były, brakuje mi jeszcze niebieskiego, bo takie miała mama w rodzinnym ogródku.
Tak, wszystkie róże były w obrębie jednej rabaty, te które przyjęły się, są na prawdę piękne, trwa pierwsze kwitnienie, a już wypuszczają nowe pędy, takie masywne baty.
w ramach reklamacji przyszły wczoraj nowe róże w donicach
Piano
Hot Rokoko
Ascot,
każda zapakowana w osobny kartonik, zabezpieczona przed przesuwaniem. Sadzonki zdrowe, rozrośnięte, liście zieloniutkie, posadziłam, ale nie zdążyłam już zdjęć zrobić. Profesjonalny sprzedawca.
Naparstnice sieją się u mnie na potęgę.
Czy rozplenice mogą rozmnażać się z siewek, mam w obrębie rozplenic, mnóstwo młodych trawek i zastanawiam się nad tym?
Tak, wszystkie róże były w obrębie jednej rabaty, te które przyjęły się, są na prawdę piękne, trwa pierwsze kwitnienie, a już wypuszczają nowe pędy, takie masywne baty.
w ramach reklamacji przyszły wczoraj nowe róże w donicach
Piano
Hot Rokoko
Ascot,
każda zapakowana w osobny kartonik, zabezpieczona przed przesuwaniem. Sadzonki zdrowe, rozrośnięte, liście zieloniutkie, posadziłam, ale nie zdążyłam już zdjęć zrobić. Profesjonalny sprzedawca.
Naparstnice sieją się u mnie na potęgę.
Czy rozplenice mogą rozmnażać się z siewek, mam w obrębie rozplenic, mnóstwo młodych trawek i zastanawiam się nad tym?