Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 18:19, 03 gru 2018

mrokasia napisał(a)
Joluś, a co Ty przed 6 rano w niedzielę porabiasz???

Zdrówka, dbaj o siebie!

Haha, ja to czasami i w środku nocy buszuję jak spać nie mogę 6 rano to normalka Buziaki
jolanka 18:20, 03 gru 2018

JoannA napisał(a)
Jolu,
pytałaś mnie kiedyś w jakiej odległości od klona Sentry mam posadzone wanilki. Mierzyłam dzisiaj, 80 cm.

Dzięki za wiadomość. No to metr będzie dobrze
jolanka 18:21, 03 gru 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Buziaki zostawiam i dobre myśli.

Dzięki, potrzebne bardzo
jolanka 18:23, 03 gru 2018

AnnaCh napisał(a)
Kurcze co się dzieje, Ty też na diecie? Mój M nie może nic zjeść, bo dostaje takich boleści, że wytrzymać nie może. Papki jak dla niemowlaka mu gotuję.
Pozdrawiam Joluś

Taki los Ja już wylazłam z papek ale dieta musi na razie zostać.
Ale mi się chce pizzy albo kotleta
jolanka 18:23, 03 gru 2018

BasiaLT napisał(a)
Jolu macham i pozdrawiam

Basiu, ściskam serdecznie
jolanka 18:26, 03 gru 2018

Kindzia napisał(a)
Nie możesz lodów??? Straszne...no, wiem jak lubisz...do mnie właśnie przyjechał sklep z lodami i mam pełne szuflady w zamrażarce...ale nie będę Cię dręczyć

Właściwie to ambrowiec też mi po głowie chodzi, taki kolumnowy. Będę miała miejsce po wyciętej na święta choince w przyszłym roku...ale może właśnie tam wsadzę miłorzęba szczepionego, którego będę musiała przesadzić.

Zdrówka!!!

Ale mnie pokarało Nie bój żaby, odbiję na pewno Zamrażarkę mam małą, muszę jeżdzić do sklepu

Ambrowiec jest wysoki, nawet kolumnowy a milorząb malutki Jedno z tyłu, drugie z przodu
jolanka 18:26, 03 gru 2018

anabuko1 napisał(a)
Jolu, mam nadzieję,że ze zdrówkiem już ok ?
dbaj o siebie!
Porozdziawiam cieplutko

dziekuję Aniu
jolanka 18:28, 03 gru 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Joluś badaj się koniecznie ale metodą western blot IgG i IgM. Tylko to badanie ma sens.

Juz przeczytałam na ten temat, dziękuję Małgosiu. Na pewno zrobię to badanie bo coś mi się nie podoba a kleszcze mnie kurka wodna lubią
jolanka 18:35, 03 gru 2018

Aurelllia napisał(a)
Jolu podobno mi doradzisz jaką farbę mogę kupić do donic ceramicznych i pomalować, bo niestety, ale farba z nich zeszła pod wpływem wilgoci

Mam problem aby Ci doradzić bo jeśli farba odeszła pod wpływem wilgoci to na bank jest też i grzyb
Czy te donice są na zewnątrz szkliwione bo ze zdjęcia u Ciebie nie bardzo widzę?
Ja używam raczej jako osłonek. Sama do tej pory nie malowałam ale postaram się dowiedzieć. Ja naklejałam na donice mozaiki.
Oj, przypomnialam sobie, że Pani Przyroda malowała chyba na niebiesko donice. Może podpowie
Wiem, że farba musi pozwolić oddychać glinie inaczej na pewno odpadnie. Ja bym dała najpierw jakąś podkładową a dopiero potem właściwą. I na pewno na zimę trzeba chować
jolanka 18:37, 03 gru 2018

Kasya napisał(a)
No wlasnie tak myślałam o tobie ostatnio...czemu cię nie ma
Piszesz i chorobskach, nam nadzieje ze juz dobrze ?
Brakuje twoich fotek
Ponure dni odbierają energię
Ściskam cieplutko

Kasiu, jakoś tak ostatnio mi się nie wiedzie zdrowotnie. Juz jest lepiej ale ... sama wiesz, że układ pokarmowy nie dochodzi do siebie tak szybko. Potrzeba czasu i diety, trudno SKS