Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

Kindzia 18:31, 05 kwi 2019

Joluś...mus znowu róże kupować, Chopin zdechł po zimie, Grafin Diana zginęła z ręki eMa, Jubilee C. się zbuntowała i jeszcze jakieś dwie inne podejrzane są. Czekam jeszcze czy jesienny golas Baden Baden się obudzi...i zamawiam

Przegoniłaś mnie znacznie z ilością róż Ja już nie powiększam kolekcji, tylko wymiana u mnie w grę wchodzi

Buziaczki
jolanka 18:37, 07 kwi 2019

frezja napisał(a)
Jolka, pamietasz ? o nas?

No pewnie
jolanka 18:38, 07 kwi 2019

tulucy napisał(a)
Jola, no jakbyś zgadła mam zadołowane, to i posadzę, a co tam

Zastanawiam się, w jaki sposób można by sadzić pietrowo
jolanka 18:41, 07 kwi 2019

Zakrecona napisał(a)

Ja na dobre jeszcze nie zaczęłam, a już z przymiarek ciasno mi się robi
Powiem Ci, że ta nasza glina nie jest najgorsza, bo z wykopów wywleczona, a pod spodem niezła ziemia.

Niedosyt czasu, to chyba plaga naszych czasów, niestety

Ja kupowałam ziemię wywrotkami, liczę na to, że z czasem jakoś to się wymiesza i rośliny za to podziękują. Na razie to chwastów z tej kupnej ziem mam co niemiara
Czasami dostaję od dziewczyn trochę gliny to dodają szczególnie pod róże ale.... mało
jolanka 18:42, 07 kwi 2019

Gosiek33 napisał(a)

Właśnie przeczytałam Handlarze czasem Tomasza Jachimka, można było sobie kupować i sprzedawać czas... i nie tylko

Muszę przeczytać, pożyczysz?
jolanka 18:44, 07 kwi 2019

mrokasia napisał(a)
Niestety, ja też ostatnio nie narzekam na nadmiar wolnego czasu . A późne popołudnia/wieczory jeszcze zimne no i ten wiatr. Nic w tym tygodniu nie zrobiłam. Może dzidiaj coś grzebnę. Sobotę mam zajętą. Liczę na niedzielę tylko nie wiem co na to pogoda .

nie mam pojęcia, jak to działa. Kiedy byłam piękna i młoda, na wszystko mi czasu starczało, a teraz? Coś mi się nie zgadza
jolanka 18:45, 07 kwi 2019

inka74 napisał(a)
Czas to towar deficytowy w obecnej chwili - u większości z nas.

Niestety, to prawda, zaczynamy żyć w niesamowitym tempie, ciągle nam mało mało i mało
Gosiek33 18:50, 07 kwi 2019

jolanka napisał(a)

Muszę przeczytać, pożyczysz?

mam wersję do słuchania, jak się spotkamy to dam Ci
jolanka 18:51, 07 kwi 2019

Kindzia napisał(a)
Joluś...mus znowu róże kupować, Chopin zdechł po zimie, Grafin Diana zginęła z ręki eMa, Jubilee C. się zbuntowała i jeszcze jakieś dwie inne podejrzane są. Czekam jeszcze czy jesienny golas Baden Baden się obudzi...i zamawiam

Przegoniłaś mnie znacznie z ilością róż Ja już nie powiększam kolekcji, tylko wymiana u mnie w grę wchodzi

Buziaczki

Haha, jak ja to lubię To znaczy to zamawianie
Baden baden od dwóch lat po zimie wygląda tragicznie ale później fajnie odbija. Chopiny mam dwa prawdę mówiąc mogłyby hmm zdechnąć Było by miejsce na inne
A jak eMuś Ci Grafinkę uśmiercił?

U Ciebie Kasiu, działka już zagospodarowana, u mnie dopiero początki, więc szaleję
ale przyznam się, że chciałabym juz mieć przynajmniej porządny zarys ogrodu. wygląda na to, że w tym roku już będzie, wtedy tylko dosadzanie i przesadzanie
jolanka 18:52, 07 kwi 2019

Gosiek33 napisał(a)

mam wersję do słuchania, jak się spotkamy to dam Ci

Cmok Dzieki