Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 20:32, 04 kwi 2019

Milka napisał(a)
Jolu, czekam na zdjęcia wiosny

Irenko, nawet je już zrobiłam ale nie mam kiedy zgrać . Wracam ostatnio codziennie późno i nie mam siły na włączanie komputera. Pogaduję z Wami leżąc na kanapie z tabletem w ręku a w ciągu dnia czasami pisząc na telefonie podczas przerw w pracy;(

Kto mi da trochę więcej czasu, może jest u kogoś na zbyciu
Agania 20:32, 04 kwi 2019

Jak tam trawniczek, róze u Ciebie....małobzdjęć z początku wiosny...dawaj
jolanka 20:40, 04 kwi 2019

Zakrecona napisał(a)
Witaj Jolu u Ciebie! Wreszcie trochę poczytałam z początku i końca, środek obrazkowo

Widzę, że miałaś całkiem dużo roślinek zakładając wątek, nie to co ja, goła glinka

Szalejesz z różami, będzie jeszcze piękniej. A ,,rozkopczykowałaś" róże, co z nimi?

Będę zaglądać

Hej zakręcona Magdusiu
Dużo roślinek? Hmm, aż spojrzałam na pierwsze zdjęcia. Kilka przed domem a i tak później trzeba było niektóre usuwać albo przesadzać. Reszta ogrodu to było pusto i głucho
Tylko u Ciebie Glinka a u mnie piaseczek Gdyby tak pomieszać
Róże wyszły tak jakoś przypadkiem, miało być tylko 10
Wszystkie już rozkopczykowane, przycięte, tylko jeszcze nie dostały papusiu, powinnam niedługo to zrobić, nawet mam już wszystko przygotowane tylko... o matko, kiedy
jolanka 20:42, 04 kwi 2019

Agania napisał(a)
Jak tam trawniczek, róze u Ciebie....małobzdjęć z początku wiosny...dawaj

No właśnie pisałam o tym moim zagubionym czasie. Wieczorem padam i czytam, piszę albo z tabletu albo z komórki a zdjęcia w aparacie
Obiecuję, ze się poprawie w tym tygodniu
frezja 20:48, 04 kwi 2019

Jolka, pamietasz ? o nas?
tulucy 21:11, 04 kwi 2019

Jola, no jakbyś zgadła mam zadołowane, to i posadzę, a co tam
Zakrecona 21:50, 04 kwi 2019

jolanka napisał(a)

Hej zakręcona Magdusiu
Dużo roślinek? Hmm, aż spojrzałam na pierwsze zdjęcia. Kilka przed domem a i tak później trzeba było niektóre usuwać albo przesadzać. Reszta ogrodu to było pusto i głucho
Tylko u Ciebie Glinka a u mnie piaseczek Gdyby tak pomieszać
Róże wyszły tak jakoś przypadkiem, miało być tylko 10
Wszystkie już rozkopczykowane, przycięte, tylko jeszcze nie dostały papusiu, powinnam niedługo to zrobić, nawet mam już wszystko przygotowane tylko... o matko, kiedy

Ja na dobre jeszcze nie zaczęłam, a już z przymiarek ciasno mi się robi
Powiem Ci, że ta nasza glina nie jest najgorsza, bo z wykopów wywleczona, a pod spodem niezła ziemia.

Niedosyt czasu, to chyba plaga naszych czasów, niestety
Gosiek33 06:22, 05 kwi 2019

jolanka napisał(a)

Irenko, nawet je już zrobiłam ale nie mam kiedy zgrać . Wracam ostatnio codziennie późno i nie mam siły na włączanie komputera. Pogaduję z Wami leżąc na kanapie z tabletem w ręku a w ciągu dnia czasami pisząc na telefonie podczas przerw w pracy;(

Kto mi da trochę więcej czasu, może jest u kogoś na zbyciu

Właśnie przeczytałam Handlarze czasem Tomasza Jachimka, można było sobie kupować i sprzedawać czas... i nie tylko
mrokasia 07:45, 05 kwi 2019

Niestety, ja też ostatnio nie narzekam na nadmiar wolnego czasu . A późne popołudnia/wieczory jeszcze zimne no i ten wiatr. Nic w tym tygodniu nie zrobiłam. Może dzidiaj coś grzebnę. Sobotę mam zajętą. Liczę na niedzielę tylko nie wiem co na to pogoda .
inka74 09:31, 05 kwi 2019

Czas to towar deficytowy w obecnej chwili - u większości z nas.