Bardzo bardzo serdecznie dziękujemy za gościnę i możliwość obejrzenia twojego ogrodu Jolu, za miłe przyjęcie, wyśmienity poczęstunek a mężowi szczególne podziękowania przekaz za pyszną kawkę

Cieszę się że mogłysmy gościć w takim dużym składzie w twoim domu i ogrodzie.
Masz wielki potencjał w twoim ogrodzie i mnóstwo pomysłów, planów i wiele pięknych roślin. Ja wiem że dla realizacji twojej wizji idealny ogród wymaga jeszcze dużo żmudnej pracy i dzielenia, przesadzania roślin oraz korygowania kształtu rabat, ścieżek itd.
Ale to co widziałam wczoraj, te cudnie rozrośnięte trawy (ja nie mam takich wielkich kęp po 6 latach), te piękne hortensje, jeżówki, róże, bogactwo bylin oraz duże drzewa i krzewy tworzące szkielet ogrodu a także las w tle -to wszystko zachwyca już dziś

Nie wspomnę już o wielkim tarasie u świetnie wkomponowanej pergoli.
A okraszając to wszystko twoją pasją i energią Jolu jestem pewna że efekt końcowy będzie piorunujący na pewno .
Tak się miło gadało że brakło czasu na dokumentowanie spotkania. Fotek zrobiłam tylko kilka telefonem(takim weteranem telefonicznym) więc nie umywają się do twoich fotografii ale wrzucę na pamiątkę naszego spotkania.