Prawda? Teraz tak trzeba ale nie ma to jak pojechać, dotknąć, pogłaskać
Fotek nie mam na razie czym robić. Aparat zastrajkował i jest w naprawie. Właśnie dostałam informację, że ta przyjemńosć będzie mńie kosztowała 350 zł + 80 czyszczenie matrycy wrrrr
Miejsce to ja mam ale wbrew pozorom powierzchnia działki to nie wszystko. U mńie trudno jest rozmieścić rabaty. Dziewczyny, które u mńie były wiedza o czym mówię
Porządne mówisz? Zgadzam się w całej rozciągłości
Napisałam właśnie Kasi, ze nie mam czym robić zdjęć no aparat się zepsuł, dokładniej obiektyw
Chyba, ze telefonem ale to nie to samo
Udało mi się dostać te Kalinę, cieszę się bo naprawdęjest piękna
Kielichowiec jeszcze niestety ani kwitnący ani nawet w pąkach - badylki na razie z pączkami
Napisałam już wcześniej Kasi ale muszę się pożalić.
Naprawa obiektywu aparatu będzie mnie kosztowała 350 zł. Do tego czyszczenie matrycy 80 zł i koszty kuriera.
Odczuję tę przyjemność
Nie mam czym robić zdjęć, próbowałam dzisiaj telefonem ale jeszcze niczego nie zgrałem. Jednak to nie to samo.
Szczęściara... na kwitnienie kielichowca zapraszam do mnie
Telefonem zrób, jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, ładne zdjęcia strzelasz to i tel. Ci się uda
Zakupy roślinkowe superowe! Fotki poglądowe obejrzałam Czekam na Twoje
Kurczę nie mogę się przekonać do ogrodowych zakupów przez internet
Lubię obejrzeć z każdej strony, dotknąć, porównać... A teraz człek uziemiony... A coraz bardziej mam chęć na małe rewolucje ogrodowe
Tak się zastanawiam jak to będzie, jak za jakiś czas trzeba będzie wyjść ze swojej twierdzy i zacząć funkcjonować "normalnie"...
Też bym się wybrała na ogrodowe zakupy. Plany roślinne są ale jak tu się na nie wyrwać?
Chyba internetowo je zrobię.
Dobrze w takiej chwili mieć zaufane strony.