Halinko, kupuj, przyjadę i sama posadzę, może odczynimy jakoś
Ja też mało ostatnio pisuję, teraz zaczynam od nowa więcej podglądać więc też obiecuję poprawę. Ściskam mocno
Moja Bogdzia kochana
Pleszki u mnie mają kilka gniazd, i na działce i poza nią więc słyszę je ciągle. Kapturka pojawiła się dopiero w tym roku. Bardzo lubi stołować się na jednej z sosenek Watereri. Jakoś nie mogę jeszcze jej przyuważyć gdzie założyły gniazdo. A śpiew ma rzeczywiście piękny
Róże pięknościowe. U mnie dopiero zaczynają. Ptasiorki urocze a kosy u mnie też okupują ogród i wydziobują robaczki prawie z pod ręki. Nic się nie boją Buziak
Ashley jest bardzo ładna. Długo trzyma kwiat i zwarta jest. Będzie Pani zadowolona ptaszowisko masz piękne. U mnie sójka właśnie buszuje i ma sobie za nic, że siedzę na tarasie.
Eisvogel mam 3 sztuki. Jedna jeszcze nic nie pokazała. Na razie jak widzisz to dopiero takie większe pąki, może dzisiaj coś się więcej rozwinie. 2 krzaczki rosną przy tarasie więc słońce maja dopiero po południu i są takie ciemne. Zobaczymy jak się rozwiną. W ub roku były rzeczywiście jaśniejsze