Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 09:40, 21 lut 2017

Hura, śnieg w ciągu jednej nocy prawie spłynął sobie w sina dal
Został tylko w miejscach gdzie zsuwany byl na kupki. Może uda się go jakoś rozsypac to szybciej się rozstopi
Może deszcz nie będzie padać to poprzycinam trochę drzewka i krzewy
Makao_J 12:41, 21 lut 2017

Tak to wspaniały widok zobaczyć ziemię. U mnie też cały śnieg spłynął bo lało całą noc. Pobiegłam od razu zobaczyć swoje krokusy i u mnie też są. Jestem happy :
lindsay80 12:44, 21 lut 2017

jolanka napisał(a)
Hura, śnieg w ciągu jednej nocy prawie spłynął sobie w sina dal
Został tylko w miejscach gdzie zsuwany byl na kupki. Może uda się go jakoś rozsypac to szybciej się rozstopi
Może deszcz nie będzie padać to poprzycinam trochę drzewka i krzewy

U mnie taka sama sytuacja i wątpliwości czy ciąć w takich okolicznościach przyrody.
dominika_ 12:47, 21 lut 2017

U mnie lało cały ranek, śniegu już prawie nie ma. Obchód po ogrodzie zrobiony, cebulowych jeszcze nie widać. Wszędzie mokro, rozpoczęcie prac nastąpi, jak teren nieco obeschnie, choć jak patrzę na prognozy, to ciekawie ten tydzień się nie zapowiada
jolanka 18:24, 21 lut 2017

Makao_J napisał(a)
Tak to wspaniały widok zobaczyć ziemię. U mnie też cały śnieg spłynął bo lało całą noc. Pobiegłam od razu zobaczyć swoje krokusy i u mnie też są. Jestem happy :

No zobacz Aniu jak niewiele nam do szczęścia potrzeba Krokusów jeszcze nie widzialam ale myslę, że to kwestia kilku dni
jolanka 18:25, 21 lut 2017

lindsay80 napisał(a)

U mnie taka sama sytuacja i wątpliwości czy ciąć w takich okolicznościach przyrody.

Nie zdecydowałam się dzisiaj na cięcie, obawiam się, że za mokro z nieba Grzybki wtedy murowane
jolanka 18:26, 21 lut 2017

dominika_ napisał(a)
U mnie lało cały ranek, śniegu już prawie nie ma. Obchód po ogrodzie zrobiony, cebulowych jeszcze nie widać. Wszędzie mokro, rozpoczęcie prac nastąpi, jak teren nieco obeschnie, choć jak patrzę na prognozy, to ciekawie ten tydzień się nie zapowiada

No nie strasz Wszystko mnie swędzi od tego czekania
jolanka 18:32, 21 lut 2017

Mam pewien dylemat
Podczas mojej nieobecności eMuś tak bardzo starał się aby róże w garazu nic nie trafilo (no bo co bym mu za to zrobiła), że pilnie podlewał, nawet grzejnik podkręcił tyle, że w górę i oto efekt.

To są moje Minerwy - to jest l u t y Ciekawe co ja teraz zrobię?

Wystawiłam w ciągu dnia na zewnatrz, staram sie wyhamować kwitnienie ale jak widać i kwiat i pąki juz są
To chyba pierwsza róża na O. haha

jolanka 18:33, 21 lut 2017

Aby poprawić sobie humor byłam na zakupach

Na taras:

Anda 18:34, 21 lut 2017

Ojej, no to masz kłopot. Naprawdę nie wiem co napisać

Właśnie zobaczyłam ozdoby na taras, extra
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies