Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

katel 21:50, 23 kwi 2017

Już się nie mogę tych powojników doczekać u Ciebie , tulipany się rozszalały u mnie botaniczne jeszcze nie zaczęły ale pewnie dlatego że nadal potwornie zimno, dziś mieliśmy i grad i śnieg .

Margerytka40 21:54, 23 kwi 2017

Też chciałam zapytać o tego klona . Sama zastanawiam się nad jakimś przy ogrodzeniu ale nie mogę się zdecydować.
Kindzia 09:24, 24 kwi 2017

Mój eM też marudzi, puffa, ale robi W piątek nam tyłki zmarzły okropnie...
Ja ciągle mam nadzieję, że to już koniec u mnie z sadzeniem....

Bardzo ładnie u Ciebie i też mi się porządek w oczy rzucił, wcale Ci nie wierzę. Ja się szykuję na majowy weekend z robotą, oby tylko pogoda...
Gocha 11:43, 24 kwi 2017

Jolu pięknie się zapowiada ta rabata.Jestem ciekawa jaki to klon. I czekam też na kwitnienie powojników. Będę je u Ciebie obserwować bo ja mam ochotę na kolejne nowe u mnie. Miejsce na pewno na nie znajdę.
anabuko1 12:47, 24 kwi 2017

jolanka napisał(a)

Bardzo dużo w ogóle mi nie wzeszło, część okazała się inna niż kupowałam Ale te, które zaczynaja kwitnąć są fajne

Ja mam podobnie..Ale i tak się cieszę, że one kwitną pomimo tej zimnicy.
elka_ 13:01, 24 kwi 2017

jolanka napisał(a)

Pięknie!

Mój klonik, przez dwa lata pięknie przyrastał, a zeszłej jesieni jakaś choroba go dopadła i po nim
jolanka 20:42, 24 kwi 2017

katel napisał(a)
Już się nie mogę tych powojników doczekać u Ciebie , tulipany się rozszalały u mnie botaniczne jeszcze nie zaczęły ale pewnie dlatego że nadal potwornie zimno, dziś mieliśmy i grad i śnieg .

Ja też Muszę spisać wszystkie, bo chyba uzbieralo się z nowymi nabytkami jakieś 18-20 sztuk Nie wiem jak to sie stalo

Grad? oj, mam nadzieję, że szkód nie wyrządził
Te tulipany Tarda uwielbiam. Miałam kiedyś w dawnym ogrodzie jeszcze inne, też botaniczne i muszę poszukać w tym roku aby posadzić
jolanka 20:44, 24 kwi 2017

Margerytka40 napisał(a)
Też chciałam zapytać o tego klona . Sama zastanawiam się nad jakimś przy ogrodzeniu ale nie mogę się zdecydować.

Jeszcze nie wiem Nie miałam dzisiaj zupełnie czasu Myślałam wcześniej o platanie szczepionym ale na mało jest tutaj miejsca.
jolanka 20:48, 24 kwi 2017

Kindzia napisał(a)
Mój eM też marudzi, puffa, ale robi W piątek nam tyłki zmarzły okropnie...
Ja ciągle mam nadzieję, że to już koniec u mnie z sadzeniem....

Bardzo ładnie u Ciebie i też mi się porządek w oczy rzucił, wcale Ci nie wierzę. Ja się szykuję na majowy weekend z robotą, oby tylko pogoda...

haha, ale my z tymi eMami to mamy radochę?

U mnie nie bylo tak zimno, sporo zrobiłam, tylko efektu nie widać Postanowiłam sobie, że wreszcie dokończę te rabaty frontowe, bo patrzeć już nie mogę A to coś brakuje, a to czegoś za dużo a to coś trzeba przesadzić bo nie pasuje też szykuję się na majowy weekend
jolanka 20:51, 24 kwi 2017

Gocha napisał(a)
Jolu pięknie się zapowiada ta rabata.Jestem ciekawa jaki to klon. I czekam też na kwitnienie powojników. Będę je u Ciebie obserwować bo ja mam ochotę na kolejne nowe u mnie. Miejsce na pewno na nie znajdę.

Gosiu
Jeszcze nie wiem
A powojniki to mam nadzieję zobaczyć u Kasi - katel Normalnie najazd jej zrobię Moje to młodziaki więc liczę tylko na pokaz możliwości kolorystycznych