Już się nie mogę tych powojników doczekać u Ciebie , tulipany się rozszalały u mnie botaniczne jeszcze nie zaczęły ale pewnie dlatego że nadal potwornie zimno, dziś mieliśmy i grad i śnieg .
Jolu pięknie się zapowiada ta rabata.Jestem ciekawa jaki to klon. I czekam też na kwitnienie powojników. Będę je u Ciebie obserwować bo ja mam ochotę na kolejne nowe u mnie. Miejsce na pewno na nie znajdę.
Ja też Muszę spisać wszystkie, bo chyba uzbieralo się z nowymi nabytkami jakieś 18-20 sztuk Nie wiem jak to sie stalo
Grad? oj, mam nadzieję, że szkód nie wyrządził
Te tulipany Tarda uwielbiam. Miałam kiedyś w dawnym ogrodzie jeszcze inne, też botaniczne i muszę poszukać w tym roku aby posadzić
U mnie nie bylo tak zimno, sporo zrobiłam, tylko efektu nie widać Postanowiłam sobie, że wreszcie dokończę te rabaty frontowe, bo patrzeć już nie mogę A to coś brakuje, a to czegoś za dużo a to coś trzeba przesadzić bo nie pasuje też szykuję się na majowy weekend
Gosiu
Jeszcze nie wiem
A powojniki to mam nadzieję zobaczyć u Kasi - katel Normalnie najazd jej zrobię Moje to młodziaki więc liczę tylko na pokaz możliwości kolorystycznych