No właśnie, dlaczego ich jeszcze nie masz To bardzo niedobrze, wstydź się Bardzo lubię jasne, pastelowe kolory, trochę się boję, że będzie trochę za smutno u mnie, za mdło. Boje sie czerwieni, różu - pewnie dlatego chcę róże - trochę to może ożywi ogród.
O szałwii wiem, kupiłam już kwitnącą, a ta bylinowa jeszcze nie ma kwiatuszków to pokazałam jednoroczną. Ale masz oko
Clematisy wyglądają fajnie, oby były takie same w rzeczywistości Mam trochę róż pnących w kolorach pastelowych więc myślę, że te ciemne clematisy je ożywią i podkreślą jasne kolory
Oj będę je dłuuugo pamiętać. To trzeba mieć nierówno pod sufitem albo jaką pomroczność jasną żeby nie zrobić od razu dobrze. 26 sztuk do poprawki - ufff napracowałam się. Ważne, że już zrobione, teraz mogę sie tymi kwiotkami, których nie lubisz, sie zająć
Zapierniczasz z robotą jak mały samochodzik ale wszystko pięknie rośnie i zakupy super. U mnie mało się dzieje nowego bo prozaicznie plewie zielsko. Żeby mi tak kwiatki rosły jak to badziewie.
Ha, ha u mnie już cały balkon zastawiony zakupami do wsadzenia. Świetne powojniki kupiłaś, chyba najbardziej niebieskie mi się podobają. A jeszcze połączone z różami, no super!. Różanie to się będzie u Ciebie działo, zazdraszczam. Śliczne te małe czerwone berberyski. To Bagatelle czy jakieś inne?
Ale na razie to najbardziej chyba wzdycham do Twojego klona czerwonego.
Dzień dobry baaardzo ładne Clematisy niech zdrowo rosną tfu, tfu )
zdawaj relację jak rosną chociaż z doświadczenia wiem, że dopiero za rok lub dwa pokażą na co je stać ja swoje też już mam posadzone, ale szału w tym roku nie będzie
Serdecznie pozdrawiam