Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 21:14, 16 sty 2018

Śnieg sypie cale popołudnie. Jak na razie nie okrywałam jeszcze posadzonych jesienią krzewek i krzewów. Nie wiem czy dobrze robię ale temp do tej pory była dodatnia a w nocy niewielki mróz.

Juz wiem, ze wiosną będzie mnie czekało przesadzanie. Jednak rabaty powinny być sporo szersze. Hortensje rozrosły się baaardzo i połaziły na trawy. I w ogóle za ciasno poposadzałam
Kasia_CS 22:11, 16 sty 2018

Ja też hortkę wiosną dosadziłam a tu zonk, w ogóle ściśnięta między Phantoma a anabelkę jakoś nie rosła - zapomniałam, że w ogóle ją mam

pozdrowionka w sniegowy dzień
katel 22:12, 16 sty 2018

Niech pada i za nas okrywa roślinki z tym sadzeniem to ja też za ciasno posadziłam i teraz kombinuję czy przesadzać czy przycinać
zawitka 08:12, 17 sty 2018

O widzisz nie Ty jedna za wąsko posadziłaś ja sezon zaczęłam przesunęłam kamień ,żeby mieć miejsce na sadzenie ha ha .Buziaki w Nowym Roku
AgataM 12:59, 17 sty 2018

Pozwoliłam sobie na spacer po Twoim ogrodzie. Śliczny.... Moc kolorów, nasadzeń... I ten las za siatką....Marzenie. A skrzydlaci goście wprost Cię uwielbiają. Przyjmują ciekawe pozy do zdjęć
jolanka 20:56, 17 sty 2018

Kasia_CS napisał(a)
Ja też hortkę wiosną dosadziłam a tu zonk, w ogóle ściśnięta między Phantoma a anabelkę jakoś nie rosła - zapomniałam, że w ogóle ją mam

pozdrowionka w sniegowy dzień

haha Taki to straszny los ogrodnika: przesadzanie I jeszcze się z tego cieszymy
jolanka 20:57, 17 sty 2018

katel napisał(a)
Niech pada i za nas okrywa roślinki z tym sadzeniem to ja też za ciasno posadziłam i teraz kombinuję czy przesadzać czy przycinać

Oj tak, oj tak, niech okryje co się da
jak Ciebie znam to będzie i jedno i drugie
jolanka 20:58, 17 sty 2018

zawitka napisał(a)
O widzisz nie Ty jedna za wąsko posadziłaś ja sezon zaczęłam przesunęłam kamień ,żeby mieć miejsce na sadzenie ha ha .Buziaki w Nowym Roku

Ja jestem jeszcze przewidująca, kamienie na razie na kupie, powędrują na rabaty jak przyjdzie na nie pora
Dzię za życzenia, ściskam mocno
jolanka 21:01, 17 sty 2018

AgataM napisał(a)
Pozwoliłam sobie na spacer po Twoim ogrodzie. Śliczny.... Moc kolorów, nasadzeń... I ten las za siatką....Marzenie. A skrzydlaci goście wprost Cię uwielbiają. Przyjmują ciekawe pozy do zdjęć

Cieszę się, że podobalo Ci się to wędrowanie
Las jest a właściwie był piękny do lipca ubiegłego roku Zaraz zresztą coś z nim związanego pokażę na zdjęciach. Ptaków w tym roku o wiele mniej ale cieszę się z każdych odwiedzin w ich wykonaniu. Są cudne
AnkaK 21:02, 17 sty 2018

Ha, Ty poszerzasz, a ja bym węższe chciała, choć poszerzałam 2 lata temu ☺ Macham noworocznie!