Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

Anda 08:26, 09 lut 2018

Niestety rowniez objadlam sie wczoraj paczkami Potem poszlam na dlugi spacer zeby troche uspokoic sumienie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
lojalna_ 10:32, 09 lut 2018

Ja od wielu lat pączków nie jadłam wcałe nie ruszała mnie to a wczoraj znajomi przynieśli paczki jak torty hihi nie skoczył się na jednym .

Joluś słoneczko u mnie ❤
Iwk4 13:50, 09 lut 2018

Anda napisał(a)
Niestety rowniez objadlam sie wczoraj paczkami Potem poszlam na dlugi spacer zeby troche uspokoic sumienie

Dobrze zrobiłaś. Ja umyłam trzy okna i rano na wadze bylo ciut mniej.
Czekam, by utyrac się w ogrodzie
Człowiek przez tą zimę ciagle myśli o jedzeniu.
tulucy 15:22, 09 lut 2018

Ja się trochę śmieję, że przez ten kaszel to mi się kaloryfer na brzuchu zrobi, tak mi mięśnie pracują... Spadło mi prawie 2 kg przez tę chorobę, zważyłam się dziś.
jolanka 21:07, 09 lut 2018

Aurelllia napisał(a)
Ja dzisiaj 6 wcisnęłam - żadnego roku chyba tyle nie, oj na wiosnę będzie co zrzucać ale dziabanie w ogrodzie pomoże

No kochana, 6 to bym rady nie dała Jak by działanie w ogrodzie na zrzucanie pomagało to cukiernię bym otworzyła
jolanka 21:11, 09 lut 2018

Iwk4 napisał(a)

Ojjj, a w B tuzinami sprzedawali. Oddałam dziecku, hi, hi. Mi te deka muszą ubyć. Mogę oddać Jolu. Kupiłam sobie hiacynta na pocieszenie

Haha chętnie wezmę bo ja mam problem właśnie w drugą stronę
Dzisiaj wzięłam do ręki hiacynta w B ale odłożyłam Poczekam na te w gruncie
jolanka 21:14, 09 lut 2018

Kasia_CS napisał(a)
Ja dziś jadlam zamiast obiadu i kolacji (no chociaż jeszcze pomarańcze były grane później ) i to takie własnej roboty, to podwójnie smaczne z nadzieją, ze o połowę mniej tuczące nic sklepowe

No nie, zamiast? A nie oprócz?
Przecież możesz podwójnie i to bezkarnie
Własne pączki to na pewno mniej tuczące W marzeniach
jolanka 21:18, 09 lut 2018

Anda napisał(a)

Dlaczego niestety? Jak smaczne to sama radocha a długi spacer jest OK. Nawet bez pączków
jolanka 21:20, 09 lut 2018

lojalna_ napisał(a)
Ja od wielu lat pączków nie jadłam wcałe nie ruszała mnie to a wczoraj znajomi przynieśli paczki jak torty hihi nie skoczył się na jednym .

Joluś słoneczko u mnie ❤

Bo to takie zaraźliwe. Ja tez normalnie nie jadam pączków a w tłusty czwartek opędzlowuję kilka
Słoneczka zazdroszczę
Kasia_CS 21:27, 09 lut 2018

jolanka napisał(a)

No nie, zamiast? A nie oprócz?
Przecież możesz podwójnie i to bezkarnie
Własne pączki to na pewno mniej tuczące W marzeniach

No wczoraj wyjątkowo zamiast, bo chyba i tak bym nie wcisnęła.. w inne dni nie opuszczam żadnych posiłków Marzenia dobrze mieć, co ?