Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

Bogdzia 16:36, 09 mar 2018

Ja jeszcze nic nie robię, raz wyszłam to od razu gardło zaczęło mnie bolec. Czekam az sie ociepli i ziemia rozmarznie.
Milka 17:03, 09 mar 2018

jolanka napisał(a)

Zaczelam działać. Na razie niewiele ale juz to cieszy
Wiem, wiem, jeszcze może być i śnieg i mróz Na samych rabatach nic jeszcze nie robię, to tylko takie wstępne porządkowanie. Ziemia jest zamarznięta, tylko po wierzchu robi się błocko i przykleja do butów. Jeszcze jutro trochę powycinam i na razie koniec.
Iglakow jeszcze nie dotykam.

Nawet u mnie głębiej ziemia zmarznięta, chciałam coś wbić i d...a
Ewik 17:08, 09 mar 2018

U nas zamarznięta ziemia i nie ma szans na "prace ziemne " A dostałam właśnie info że szkółka rośliny chce wysyłać .
Aurelllia 17:11, 09 mar 2018

Jola pokaż kratki
jolanka 20:18, 09 mar 2018

Bogdzia napisał(a)
Ja jeszcze nic nie robię, raz wyszłam to od razu gardło zaczęło mnie bolec. Czekam az sie ociepli i ziemia rozmarznie.

Ja tez mam ten kłopot, że jeśli tylko zimny wiatr mnie przewiduje, od razu mam chore gardło
Ale nie sposób się powstrzymać po tylu miesiącach nieróbstwa, o zostawionym bajzelniku w ogrodzie taktownie nie wspomnę
jolanka 20:20, 09 mar 2018

Milka napisał(a)

Nawet u mnie głębiej ziemia zmarznięta, chciałam coś wbić i d...a

Haha o kopaniu nie mam na razie mowy, tylko porządki na wierzchu. Drut chciałam wbić, taki cienki i też d...a
jolanka 20:21, 09 mar 2018

Ewik napisał(a)
U nas zamarznięta ziemia i nie ma szans na "prace ziemne " A dostałam właśnie info że szkółka rośliny chce wysyłać .

Nie zartuj, juz chcą wysyłać? To chyba rośliny trzymali pod osłonami Nie chciałabym takich teraz dostać.
Magleska 20:31, 09 mar 2018

czytam ,że impreza babska udana ja w pracy cały dzień spędziłam i nie był to zbyt miły dzień ....ech ....

jutro planuję ogarniać ogród z bałaganu -jeśli pogoda dopisze
dziś trochę też działałam -było ok 9 st na plusie -ale zimny wiatr ....w czapce i rękawiczkach robiłam ..... teraz będzie taka trochę zdradliwa pogoda,trzeba uważać na zdrówko
Bogdzia 16:23, 10 mar 2018

jolanka napisał(a)

Ja tez mam ten kłopot, że jeśli tylko zimny wiatr mnie przewiduje, od razu mam chore gardło
Ale nie sposób się powstrzymać po tylu miesiącach nieróbstwa, o zostawionym bajzelniku w ogrodzie taktownie nie wspomnę

U mnie tez roboty mnóstwo ale boję się bo jak sie przeziebie to potem w ciepłe dni nic nie zrobię.
jolanka 19:32, 10 mar 2018

Magleska napisał(a)
czytam ,że impreza babska udana ja w pracy cały dzień spędziłam i nie był to zbyt miły dzień ....ech ....

jutro planuję ogarniać ogród z bałaganu -jeśli pogoda dopisze
dziś trochę też działałam -było ok 9 st na plusie -ale zimny wiatr ....w czapce i rękawiczkach robiłam ..... teraz będzie taka trochę zdradliwa pogoda,trzeba uważać na zdrówko

Ba Babskie spotkania są zawsze fajne My spotykamy się co miesiąc regularnie, to bardzo relaksuje. A z takiej okazji to szczegolnie

Ogród !usi jeszcze trochę poczekać. Niby cos zaczęła ale jak zobaczylam prognozę pogody to odpuscilam. W przyszłym tygodniu maja być mrozy i śnieg
Masz racje, ze zdrowie najważniejsze, nie ma co szaleć.