Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

AsiaK_Z 14:03, 16 sie 2016

Iwk4 napisał(a)

Asiu, wcześniej nie miałam czasu odpisać, dziękuję za odwiedziny
Mój Phantom:
szklanka dla porównania wielkości kwiatu. Jest stożkowy, wielki, kwiaty luźne.

Wielkie piękne hortensje a może szklaneczka mniejsza? moje to nie Phantom, kształt kwiatów nie taki.
Ni za tym ni po tym, pospacerowałam po Twoim królestwie i muszę stwierdzić jedno, bo to że piękny ogród to oczywiste, masz super Męża. Wyjeżdża, przyjeżdża i jeszcze prace ogródkowe "załatwi" Czym Ty karmisz eMusia, że ma takiego "pałera"
Iwk4 14:04, 16 sie 2016

Jeśli masz dowód zakupu, zrób fotki swoich i napisz maila, powołując się na zamówienie. Zakładam, że w naszych znanych szkółkach zamawiałaś
Dominika11 14:06, 16 sie 2016

w szkółce przez neta
Iwk4 14:08, 16 sie 2016

To wyślij im maila Dominiko i załącz fotki. Poczekaj, co napiszą.
Dominika11 14:09, 16 sie 2016

najpierw chyba zadzwonię i zobaczę co oni na to
Iwk4 14:15, 16 sie 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Wielkie piękne hortensje a może szklaneczka mniejsza? moje to nie Phantom, kształt kwiatów nie taki.
Ni za tym ni po tym, pospacerowałam po Twoim królestwie i muszę stwierdzić jedno, bo to że piękny ogród to oczywiste, masz super Męża. Wyjeżdża, przyjeżdża i jeszcze prace ogródkowe "załatwi" Czym Ty karmisz eMusia, że ma takiego "pałera"

Asiu, szklanka normalna, Phantom mnie zaskoczył wielkością kwiata. Nie wiem, czy za rok taki wielki będzie, bo to ze szkółki może być podpędzony, ale twoja hortka ma inny pokrój, prawda?

W sobotę mnie mój M zaskoczył, bo wcześniej na dachu u brata pracowali, jak wrócił o 18.00 uparł się na tę rabatę, że zrobi. Ja nawet nie mogłam zostać pomóc, bo jechałyśmy z dziewczynami do naszej koleżanki na "polterament".
Jak wróciłam, zostało tylko pozamiatanie chodniczka i podlanie udeptanej ziemi. Szybko się przebrałam i zabroniłam mu ruszyć ręką. Dostał za to piwko na koniec pracy. Całą noc nie mógł ze zmęczenia spać, biedak...

Czasami mu mówię, że go uwielbiam za to, co robi
Iwk4 14:16, 16 sie 2016

Dominika11 napisał(a)
najpierw chyba zadzwonię i zobaczę co oni na to

Nic nie rób na "gębę", bo cię zbyją. Nie udowodnisz im później, że dzwoniłaś. Mail jest dowodem reklamacji
Dominika11 14:20, 16 sie 2016

uprzedziłam twojego maila i zadzwoniłam

najpierw mnie pan potraktował jak nie normalna i powiedział, że kwitnie tak jak ma kwitnąć - to ja mu, ze ta odmiana miała być biała - stanęło na tym, że we wrześniu mam się z nimi skontaktowac i odesłać im te róże, a oni przysla mi niby właściwe
Basilikum 14:21, 16 sie 2016

Iwk4 napisał(a)

Asiu, wcześniej nie miałam czasu odpisać, dziękuję za odwiedziny
Mój Phantom:
szklanka dla porównania wielkości kwiatu. Jest stożkowy, wielki, kwiaty luźne.

piekny i wielki
Iwk4 14:26, 16 sie 2016

Dominika11 napisał(a)
uprzedziłam twojego maila i zadzwoniłam

najpierw mnie pan potraktował jak nie normalna i powiedział, że kwitnie tak jak ma kwitnąć - to ja mu, ze ta odmiana miała być biała - stanęło na tym, że we wrześniu mam się z nimi skontaktowac i odesłać im te róże, a oni przysla mi niby właściwe

A jak im masz odesłać te róże? Wykopać, czy jak? Z gołym korzeniem wysłać? A kto pokryje koszty ich pomyłki? Na maila się ich zapytaj.
Pan zbył Cię, bo wątpi, czy ktoś opłaci kuriera itd ...