Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Iwk4 14:47, 16 sie 2016

Basilikum napisał(a)

piekny i wielki

Też mnie zaskoczył
Dzięki za odwiedziny
Graham Thomas:
Sebek 14:57, 16 sie 2016

To ze zmęczenia nie można zasnąć? Jak dziś o 3 po dwóch "nockach" padłem jak zabity Nawet budzik nie dał rady mnie zbudzić - dobrze, że nie szedłem do pracy
Ewa777 15:00, 16 sie 2016

Iwk4 napisał(a)

Taki jest plan:

Zmiana super Dobrze jest razem pracować
15:05, 16 sie 2016
ty masz wszystko ładnie zaplanowane i dzielnie realizujesz metr po metrze super ci idzie
Luki 15:25, 16 sie 2016

Bez tego koła i z prostymi liniami przy wejściu wygląda to znakomicie
Iwk4 15:26, 16 sie 2016

Sebek napisał(a)
To ze zmęczenia nie można zasnąć? Jak dziś o 3 po dwóch "nockach" padłem jak zabity Nawet budzik nie dał rady mnie zbudzić - dobrze, że nie szedłem do pracy

Sebku, jak boli każdy kawałek ciała i przez całą noc dowiadujesz się, ze masz mięśnie w miejscach, o których nie miałeś pojęcia, to można kręcić się na łóżku i nie zasnąć
Albo dalsze kopanie w ogrodzie ci się śni, albo przybijanie łat na dachu

Mi ostatnio zdarzyło się wziąć cieplutką kąpiel i zasnąć ... w wannie. Dopiero męża wołanie spowodowało, że wróciłam do rzeczywistości

Iwk4 15:34, 16 sie 2016

eee_taam napisał(a)
ty masz wszystko ładnie zaplanowane i dzielnie realizujesz metr po metrze super ci idzie

Justynko, dzięki.
Jak rok temu wspomniałam Zbyszkowi nieśmiało, by tu linie wyprostować, dostało mi się po uszach Ale gdzieś musiały mu długo moje słowa dźwięczeć w uszach, bo sam później wyszedł z tym pomysłem. Teraz następne kroki planujemy razem. Tzn. Zbyszek się mnie pyta, co sądzę, jak ja to widzę, i najlepiej, bym była dobrze przygotowana, bo potem on działa bardzo szybko i w nieprzewidywalny sposób, tak, jak z kupnem ziemi
Iwk4 15:41, 16 sie 2016

Ewa777 napisał(a)
Zmiana super Dobrze jest razem pracować

Luki napisał(a)
Bez tego koła i z prostymi liniami przy wejściu wygląda to znakomicie

Teraz to już mam komplet
Sama bym nie dała rady sobie z tym poradzić

Margo 16:55, 16 sie 2016

Iwonko, fajnie oglądać fotki z Twojego ogrodu mając w pamięci widoki na żywo . Rabata przy tarasie z hortkami, werbeną i czerwonymi różami jest obłędna .
Moje Polar Bear nie mają falbanki, dolne kwiaty są tylko delikatnie " ząbkowane "
MirellaB 18:10, 16 sie 2016

Iwonka grill ceglany wygląda bardzo fajnie. Ja raczej patrzę na szybkość przygotowania potraw dlatego polecałam gazowego