To ze zmęczenia nie można zasnąć? Jak dziś o 3 po dwóch "nockach" padłem jak zabity Nawet budzik nie dał rady mnie zbudzić - dobrze, że nie szedłem do pracy
Sebku, jak boli każdy kawałek ciała i przez całą noc dowiadujesz się, ze masz mięśnie w miejscach, o których nie miałeś pojęcia, to można kręcić się na łóżku i nie zasnąć
Albo dalsze kopanie w ogrodzie ci się śni, albo przybijanie łat na dachu
Mi ostatnio zdarzyło się wziąć cieplutką kąpiel i zasnąć ... w wannie. Dopiero męża wołanie spowodowało, że wróciłam do rzeczywistości
Justynko, dzięki.
Jak rok temu wspomniałam Zbyszkowi nieśmiało, by tu linie wyprostować, dostało mi się po uszach Ale gdzieś musiały mu długo moje słowa dźwięczeć w uszach, bo sam później wyszedł z tym pomysłem. Teraz następne kroki planujemy razem. Tzn. Zbyszek się mnie pyta, co sądzę, jak ja to widzę, i najlepiej, bym była dobrze przygotowana, bo potem on działa bardzo szybko i w nieprzewidywalny sposób, tak, jak z kupnem ziemi
Iwonko, fajnie oglądać fotki z Twojego ogrodu mając w pamięci widoki na żywo . Rabata przy tarasie z hortkami, werbeną i czerwonymi różami jest obłędna .
Moje Polar Bear nie mają falbanki, dolne kwiaty są tylko delikatnie " ząbkowane "