Mocniejsze wybarwienie ma Vanilka. I pomyśleć, że w pierwszym sezonie myślałam, że to podróba, bo się nie zdążyła wybarwić.
Wrzesień 2014:
Ma za ciasno. Wiosną muszę rozsunąć krzaczki. Teraz są co 70 cm. Mam nadzieję, ze uda mi się sadzić co 110 cm. Więcej miejsca nie będzie
Wrzesień 2016:
I czerwone - Montana. Nie nadążam z podcinaniem przekwitłych końcówek. Kwiatki same się czyszczą. Ucięłam gałązkę ( 1 gałązka = bukiet) do wazonu. Ładny delikatny zapach:
Fotek na razie dość Są miejsca, których nie mam jak focić, obrażona jestem na cieśli
Mieli być 15 - go. Teraz już nawet telefonu nie odbierają ... Wrrrrr...
KOszmar
Stoję z pracami. Proszę nie cytować:
Gospodarczy od lipca straszy
Oooooo, czyli podobnie zimno było. To ja wolę szyby Tym bardziej, że M drapał
Danusia buksy w listopadzie przesadzała. Ale wtedy bym się już nie odważyła. To może tylko szefowa
Teraz już mam gdzie posadzić czosnki
Chyba, ze w hortki posadzę, jeszcze nie zdecydowałam Najpierw muszę przesiać trochę kompostu do czosnków i przygotować doniczki. Min. 15 cm średnicy
Sylwia, w obawie, ze nie zdążę, rozdałam moim gościom niedzielnym kilka doniczek z sadzonkami bukszpanu. Jak goo[pa ich nasadziłam i znowu będę dołować ...
Te żurawki dostałam właśnie na herbacianą rabatę. Ewa zrobiła mi sadzonki. Bardzo się z nich cieszę. Wygląda, że wszystkie się przyjęły. Teraz niech zimę ładnie przetrwają. U Ewy są śliczne. Zapomniałam, jak one się nazywają ...
Coś ostatnio z nazwami mam na bakier ...