Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Iwk4 22:41, 07 lis 2016

MonikA napisał(a)

Dzieciaki szybko się uczą, a painta każdy ma i najprostsze rzeczy można zrobić, photoshopa trzeba deczko ogarnąć, ale popieram i najpierw zainstalować, co do ostatniego szkoda mi czasu.
Przypuszczam że synek wyświadczyłby ci tą przysługę, więcej możliwości.

Tak, rozmawialiśmy o tym. Jest nawet polska wersja photoshopa, ale tylko do testu na miesiąc, potem trzeba wykupić licencję. Szkoda mi czasu ...
Kiedyś bawiłam się w gimpie, ale poległam z warstwami.
Młody ma u siebie na kompie, a ja już nie chcę zaśmiecać laptopa ...
22:44, 07 lis 2016
Paint na razie wystarcza, szybko i prosto
Iwk4 22:47, 07 lis 2016

GorAna napisał(a)
Iwonko, pieknie się teraz garaż prezentuje
Rozumiem Twoją ekscytację...też tak mam, że jak coś planuję, kombinuję, to po nocach spać nie mogę

Aniu, pisałam, ze nie zobaczyłam wieczorem w sobotę dachu. Obudziłam się o pierwszej w nocy, myśląc o dachu i zamówionych cisach ...
Do drugiej spać nie mogłam. Nawet kombinowałam, by kota wypuścić na dwór, licząc, że przebiegnie przy czujniku ruchu i zapali się światło. M się śmiał że mnie Proponował mi nawet zejść z lampką czołówką
Powiesiłam pranie, zeszłam na dół i posiedziałam godzinkę na Ogrodowisku. Potem poszłam spać Oczywiście o świcie poleciałam do okna podziwiać widoki

Chyba do historii domowych opowieści przejdę

Iwk4 22:55, 07 lis 2016

szemusia napisał(a)
U ciebie, Iwonko, praca wre
Dobrze, ze wreszcie się odpowiedni fachowcy trafili, to zimę spokojnie na planowanie przeznaczysz.
Ładne słoneczko jeszcze złapałaś, aż człowiekowi raźniej na duszy, jak taką kolorową jesień poogląda
Pozdrawiam cieplutko.

Beatko, odezwałaś się wreszcie.
Praca czasami się leni
Jakoś w poniedziałki zawsze przy kompie odpoczywam. Dziś chciałam iść przesiać kompost, ale odpuściłam

Iwk4 23:02, 07 lis 2016

Ewuniu, Iza, Haniu, Natalko - dzięki dziewczyny. Cieszymy się razem

Mirelko, Aniu, Małgosik, Domi - wiosną już będzie ładniej Zostały w piątek drzwi do wymiany. Na baranek muszę poczekać. I kostka przy podjeździe by się przydała ...

Jeden buczek zgubił liście, drugi dopiero się przebarwia

makadamia 09:11, 08 lis 2016

60 stron musiałam się cofnąć, żeby dotrzeć do zdjęć z drugiej strony
Wg mnie jest bardzo dobrze: cisy w sam raz, rabatki po prawej ładnie poprowadzone, płyty w trawniku to bardzo dobry pomysł, drzewka posadzone, niedługo zrobią "trzeci wymiar".
Jedyne co mi trochę zawadza - listewki za wcześnie się kończą. No ale to podobno konieczność towarzyska, więc trudno
MirellaB 10:25, 08 lis 2016

Iwonka pamiętasz co to była za trawa o którą pytałam kilka stron wcześniej?
hanka_andrus 10:35, 08 lis 2016

Iwonko, dziękuję za życzenia. Pozdrawiam.

polinka 11:51, 08 lis 2016

Fajnie, że akcja z dachem udana i nareszcie trafiłaś na porządną ekipę!
13:03, 08 lis 2016
Iwonko czytam po ludziach że bedziesz dom odmładzać u mnie tez mały lifting by sie przydał ..tak wiec mogłabys śmiało swoje inspiracje pokazywac

PS. od miesiaca myslę o nowym domu (naoglądalam sie wielkich projektów) ...M się za głowę złapał jak mu to powiedziałam ...wysłał totka ...trafił 2 trójki ....i mówi ...malujemy jedynie ...no najwyżej jakiś mebel nowy kupimy ? i tyle w temacie tak wiec sezon 2017 bedzie u mnie sezonem odświeżania powierzchni płaskich
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies