Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Iwk4 23:04, 11 sty 2017

Sylvana napisał(a)
Iwonko nie poznałam Cię, widać Cię lepiej, owszem, ale ja chyba wolę tą uśmiechniętą Iwonkę....strasznie poważna teraz jesteś

Do wiosny Sylwia musisz poczekać na lepszą fotkę. Zimno mi się robiło, jak widziałam siebie teraz w krótkim rękawku Musiałam się ubrać.
Wiem, ze takie poważne, to było robione zdjęcie na tablo do szkoły... Ale nie mam innej fotki. Tylko kwiatki Mogę wymienić na kwiatki
Sylvana 23:10, 11 sty 2017

Jakbyś była bliżej to bym Ci zrobiła jakąś fotkę....a tak czekam do wiosny....mam nadzieję, że się nie gniewasz....jesteś taką ciepłą, pogodną osobą a na zdjęciu taka poważna Pani
Iwk4 23:10, 11 sty 2017

Aniaaa napisał(a)
Hej Iwonko witam w Nowym Roku i życzę samych radosnych dni zakręconych ogródkowo
Jaką energetyczna fotkę zapodałaś.Aż chce się ciepełka.Za oknem biało,mroźno i wieje a u Ciebie kolory ogródkowe zachwycają i nawet kicia zapozowała A ja grzeję się herbatą z imbirem,goździkami i pomarańczą.

Nasionka dla ptaków teraz kupię na jarmarku,siostra mi podpowiedziała bo ona tak kupuje.Wcześniej poprzywoziłam z Niemiec ale nasze mazurki i sikorki pałaszują niesamowicie i za wiele już nie zostało zapasów.Zlatuje się ich bardzo dużo.
Fajnie jest sikorkom powiesić słoninkę ze skórką,uwijają się przy niej aż miło

Aniu, targowisko jest w pobliskim miasteczku, ale nie mam jak podjechać, często zakupy weekendowe na szybko w marketach robimy, nad czym ubolewam, córcia dzwoniła, że nasionka słonecznika zakupiła ...

Za życzenia bardzo dziękuję, tobie też życzę wszystkiego dobrego
U mnie dziś strasznie wieje i zasypuje śniegiem... Kotek wyszedł rano z domu i wrócił dopiero wieczorem cały, jak bałwan biały, musiałam kotka odśnieżać, hi, hi
Chyba już nie będę zimy pokazywać, wiosnę i ciepełko trzeba przywoływać
Iwk4 23:16, 11 sty 2017

Sylvana napisał(a)
Jakbyś była bliżej to bym Ci zrobiła jakąś fotkę....a tak czekam do wiosny....mam nadzieję, że się nie gniewasz....jesteś taką ciepłą, pogodną osobą a na zdjęciu taka poważna Pani

Ha, ha. Fotograf Sylwia by mi się przydał. Oboje z e-Mem mamy pełne urodzinki w tym roku. I tak mi się marzy taka sesja we dwoje, która wydobyłaby z nas trochę piękna i ciut dawnej młodości... I radości oczywiście... Tylko fotografa muszę znaleźć. Asia z działeczki Asi wysoko poprzeczkę postawiła fotkami babci z wnusią. Widziałaś?

No to chyba wrócę do tych moich kwiatków dla Ciebie
Nie masz pojęcia, ile razy już próbowałam zmian i ciągle wracam do tej ogrodowej fotki

Edit: Sylvia, a tak w ogóle, napisz mi na pv, jeśli możesz, gdzie ty mieszkasz? Może do Kamiennego się na sesję wybiorę bliżej lata?
Zana 23:16, 11 sty 2017

Wyobrażałam sobie odśnieżanie kota i się uśmiałam. Ja też awatarek w kwiatkach poproszę. Taka oficjalna teraz Pani Nauczycielka jesteś. A ja się przyzwyczaiłam do Iwonki w kwiatkach zakochanej.

O proszę! I już jest Iwonka w kwiatkach
Iwk4 23:20, 11 sty 2017

Lomianianka napisał(a)

cudności
przez ten awatarek, Waćpani nie poznałam

pozdrawiam

Ewa, dzięki. Do awatarka starego wróciłam Jakoś nie mogę się zmienić
Już jesteś po? Jak się czujesz?
Zdrówka życzę
Iwk4 23:25, 11 sty 2017

Zana napisał(a)
Wyobrażałam sobie odśnieżanie kota i się uśmiałam. Ja też awatarek w kwiatkach poproszę. Taka oficjalna teraz Pani Nauczycielka jesteś. A ja się przyzwyczaiłam do Iwonki w kwiatkach zakochanej.

O proszę! I już jest Iwonka w kwiatkach

Aniu, mówisz i masz
Moc Forum działa
A tak przy okazji lipiec na tej rabatce

Sylvana 23:28, 11 sty 2017

Dziękuję Iwonko....ja Cię tak lubię taką kolorową i szczęśliwą.

Z tym fotografowaniem, to tak zaszalałam....z żywych modeli do tej pory próbuję złapać moje dziecię....a ono zawsze w ruchu

Do Kamiennego zapraszam
Mieszkam trochę daleko od Ciebie bo pod Wawą, ale właściwie to Polska nie jest taka duża....jak masz ochotę na wycieczkę, to podam Ci adres na pw.
Iwk4 23:29, 11 sty 2017

MonikA napisał(a)
Iwonko nowy awatarek , ciężki czas dla ciebie, u nas ferie od 31 stycznia, ja wracam po feriach do pracy.

Cieszysz się chociaż na powrót? Mi po długiej nieobecności jakoś zawsze było trudno się przestawić ...
Jutro wywiadówka, potem dyskoteka noworoczna i Ferie. Tylko 3 dni ferii będę realizować projekt, więc do szkoły się z dziećmi umówiłam Ale to już sama przyjemność. Praca ze zdolnymi dziećmi zupełnie inaczej wygląda. Potrafią zaskakiwać
Zana 23:30, 11 sty 2017

Ojej, to jeszcze pół roku do takich widoków!. Na pocieszenie słówko pół brzmi lepiej niż sześć (miesięcy)!