Do wiosny Sylwia musisz poczekać na lepszą fotkę. Zimno mi się robiło, jak widziałam siebie teraz w krótkim rękawku Musiałam się ubrać.
Wiem, ze takie poważne, to było robione zdjęcie na tablo do szkoły... Ale nie mam innej fotki. Tylko kwiatki Mogę wymienić na kwiatki
Jakbyś była bliżej to bym Ci zrobiła jakąś fotkę....a tak czekam do wiosny....mam nadzieję, że się nie gniewasz....jesteś taką ciepłą, pogodną osobą a na zdjęciu taka poważna Pani
Aniu, targowisko jest w pobliskim miasteczku, ale nie mam jak podjechać, często zakupy weekendowe na szybko w marketach robimy, nad czym ubolewam, córcia dzwoniła, że nasionka słonecznika zakupiła ...
Za życzenia bardzo dziękuję, tobie też życzę wszystkiego dobrego
U mnie dziś strasznie wieje i zasypuje śniegiem... Kotek wyszedł rano z domu i wrócił dopiero wieczorem cały, jak bałwan biały, musiałam kotka odśnieżać, hi, hi
Chyba już nie będę zimy pokazywać, wiosnę i ciepełko trzeba przywoływać
Ha, ha. Fotograf Sylwia by mi się przydał. Oboje z e-Mem mamy pełne urodzinki w tym roku. I tak mi się marzy taka sesja we dwoje, która wydobyłaby z nas trochę piękna i ciut dawnej młodości... I radości oczywiście... Tylko fotografa muszę znaleźć. Asia z działeczki Asi wysoko poprzeczkę postawiła fotkami babci z wnusią. Widziałaś?
No to chyba wrócę do tych moich kwiatków dla Ciebie
Nie masz pojęcia, ile razy już próbowałam zmian i ciągle wracam do tej ogrodowej fotki
Edit: Sylvia, a tak w ogóle, napisz mi na pv, jeśli możesz, gdzie ty mieszkasz? Może do Kamiennego się na sesję wybiorę bliżej lata?
Wyobrażałam sobie odśnieżanie kota i się uśmiałam. Ja też awatarek w kwiatkach poproszę. Taka oficjalna teraz Pani Nauczycielka jesteś. A ja się przyzwyczaiłam do Iwonki w kwiatkach zakochanej.
Dziękuję Iwonko....ja Cię tak lubię taką kolorową i szczęśliwą.
Z tym fotografowaniem, to tak zaszalałam....z żywych modeli do tej pory próbuję złapać moje dziecię....a ono zawsze w ruchu
Do Kamiennego zapraszam
Mieszkam trochę daleko od Ciebie bo pod Wawą, ale właściwie to Polska nie jest taka duża....jak masz ochotę na wycieczkę, to podam Ci adres na pw.
Cieszysz się chociaż na powrót? Mi po długiej nieobecności jakoś zawsze było trudno się przestawić ...
Jutro wywiadówka, potem dyskoteka noworoczna i Ferie. Tylko 3 dni ferii będę realizować projekt, więc do szkoły się z dziećmi umówiłam Ale to już sama przyjemność. Praca ze zdolnymi dziećmi zupełnie inaczej wygląda. Potrafią zaskakiwać