Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

olga80 07:28, 12 sty 2017

Iwonko dziękuję za odpowiedz w sprawie Giardinii Wolę Cię jednak w kwiatkowej odsłonie niż jako poważną Panią Jeśli mieszkałabyś bliżej poleciłabym Ci super panią fotograf,robi świetne zdjęcia.U mnie też śniegiem posypało jednak nie liczę na to,że Filip się nim nacieszy dziś u mnie +2. Czaruj zdjęciami wiosennym.
Iwk4 07:34, 12 sty 2017

Tereniu, wyslij mi namiar na pv. Przecież nie mieszkamy tak daleko.
Nie smucę się z temperatury, bo te mrozy byly trochę uciążliwe...
olga80 07:40, 12 sty 2017

Iwk4 napisał(a)
Tereniu, wyslij mi namiar na pv. Przecież nie mieszkamy tak daleko.
Nie smucę się z temperatury, bo te mrozy byly trochę uciążliwe...

Iwono ja też się nie smucę,że mrozy ustały tylko Filip będzie smutny,że w śniegu się nie wyszaleje
Wyślę Ci namiar może dzięki temu się spotkamy
MirellaB 07:49, 12 sty 2017

Iwonka u mnie już topnieje, plucha się robi
jolanka 08:21, 12 sty 2017

A u mnie pada śnieg Rośliny opatuli a jak będzie stopniał to podleje
Basilikum 08:31, 12 sty 2017

nie no z kwiatkami lepiej ale bez bylo wyrazniej
no awatarku widac mojego buta

u nas w nocy padal deszcz i mamy maly plusik, snieg sie topi
09:00, 12 sty 2017
Iwk4 napisał(a)

Cieszysz się chociaż na powrót? Mi po długiej nieobecności jakoś zawsze było trudno się przestawić ...
Jutro wywiadówka, potem dyskoteka noworoczna i Ferie. Tylko 3 dni ferii będę realizować projekt, więc do szkoły się z dziećmi umówiłam Ale to już sama przyjemność. Praca ze zdolnymi dziećmi zupełnie inaczej wygląda. Potrafią zaskakiwać

Wole spędzać czas z dziećmi, jak pomyślę, że mała do niani idzie to mi jej szkoda i mam nadzieje, że chorować nie zacznie.

Jak się przyzwyczaję to będzie już dobrze. Najgorsze jest to, że tracę 2godziny dziennie na dojazdy i dla mnie i dzieci będzie męczące przestawienie się i wcześniejsze (dużo) odstawianie ich, tak bym jeszcze miała czas na dojazd do pracy.

Ja też lubię zdolne dzieci
bacowa 07:58, 13 sty 2017

Iwk4 napisał(a)
Aminek egipski jest ładny, taki wyrazisty. Ale do kompozycji z jeżówkami ten wcześniejszy byłby lepszy. Hm, ...
Dużo nasionek zebrałaś?

Zebrałam trochę egipskiego , ale i tak się do Gosi uśmiechnę o kilka nasion bo mam obawy czy te moje nasiona są dobre.
Iwk4 09:04, 13 sty 2017

Ja też liczę na te nasionka od Gosi. Jeszcze kupię tego aminka wczesnego
margaretka3 09:06, 13 sty 2017

No wiem, wiem, muszę się zebrać do roboty nasionkowej, ale jeszcze z tydzień albo i więcej jestem uziemiona przy papierach