Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród i co dalej

Ogród i co dalej

Monka 12:06, 14 sie 2016

jeszcze raz mój niwak , przycięty wg wskazówek ale chyba nie bardzo , czy jeszcze coś mam ciachnąć ? wiem,że ta zieleń się zlewa ...

Karol99 12:31, 14 sie 2016

Wygląda niesamowicie, jak dla mnie już jest piękny.
m_gocha 13:39, 14 sie 2016

Monka napisał(a)
jeszcze raz mój niwak , przycięty wg wskazówek ale chyba nie bardzo , czy jeszcze coś mam ciachnąć ? wiem,że ta zieleń się zlewa ...

Super Jak patrzę na zdjęcie nr 2 to po prawej może ciut za gęsto, ale spokojnie jak Nowak zacznie dobierać masy to wtedy sama będziesz wiedziała czy i co usunąć
iwka 13:39, 14 sie 2016

Super teraz jeszcze właśnie pasuje coś w innym kolorze, żeby go bardziej wyeksponować.

Moja jedna uwaga , jak plote głupoty to Toszka niech mnie poprawi, bynajmniej tak u siebie tnę. Chodzi o zrobienie takich płaskich chmurek, przy kolejnych cięciach fajnie sie zageszczają
Monka 17:29, 14 sie 2016

Karol99 napisał(a)
Wygląda niesamowicie, jak dla mnie już jest piękny.

Do miss to mu trochę brakuje ale poczekam parę sezonów, wymodeluję, podstrzygę i wystawię na konkurs ha ha
Monka 17:32, 14 sie 2016

m_gocha napisał(a)
Super Jak patrzę na zdjęcie nr 2 to po prawej może ciut za gęsto, ale spokojnie jak Nowak zacznie dobierać masy to wtedy sama będziesz wiedziała czy i co usunąć

Małgosia dziękuję za radę, ale do Ciebie to mi dużo brakuje , jestem otwarta na wszelki sugestie, bo tego nieszczęśnika będę wstawić co jakiś czas
Monka 17:38, 14 sie 2016

iwka napisał(a)
Super teraz jeszcze właśnie pasuje coś w innym kolorze, żeby go bardziej wyeksponować.

Moja jedna uwaga , jak plote głupoty to Toszka niech mnie poprawi, bynajmniej tak u siebie tnę. Chodzi o zrobienie takich płaskich chmurek, przy kolejnych cięciach fajnie sie zageszczają

Iwka , na Boga zmieniałaś avatarek i tak sobie myślę co to za nowy gość ?? szybko patrzę na nazwę wątku chcę czytać a to nasza żabusia , fajna z Ciebie babeczka , ale wracając do mojego niwaka, to chyba masz rację, ale ja chciałam , żeby od razu nie był taki łysy, ale muszę te chmurki przyciąć bardziej, a za tło do niego i pod chodzą mi po głowie jakieś trawy, coby wyglądało jakby te chmurki(jak się zrobią- czytaj kilka lat , pływały wśród tych traw, wtedy kiedy one się ruszają jak wieje wiatr
AsiaK_Z 21:58, 14 sie 2016

Monka napisał(a)

No jesteś niesamiwita w cięciu jest superasto
Nie wierzę, że nigdy nie ciachałaś krzewów
Monka 22:03, 14 sie 2016

AsiaK_Z napisał(a)

No jesteś niesamiwita w cięciu jest superasto
Nie wierzę, że nigdy nie ciachałaś krzewów

Asia przyjmuję pochwały z pokorą, to jest mój dziewiczy niwak, poczekam parę lat jak będzie piękny
anna_t 11:01, 15 sie 2016

rewelacja Monika naprawdę
chyba najlepszy kontrast zrobi morning light a pod niwakiem dywan z kostrzewy, ale będzie czaaaad!