Super Jak patrzę na zdjęcie nr 2 to po prawej może ciut za gęsto, ale spokojnie jak Nowak zacznie dobierać masy to wtedy sama będziesz wiedziała czy i co usunąć
Super teraz jeszcze właśnie pasuje coś w innym kolorze, żeby go bardziej wyeksponować.
Moja jedna uwaga , jak plote głupoty to Toszka niech mnie poprawi, bynajmniej tak u siebie tnę. Chodzi o zrobienie takich płaskich chmurek, przy kolejnych cięciach fajnie sie zageszczają
Iwka , na Boga zmieniałaś avatarek i tak sobie myślę co to za nowy gość ?? szybko patrzę na nazwę wątku chcę czytać a to nasza żabusia , fajna z Ciebie babeczka , ale wracając do mojego niwaka, to chyba masz rację, ale ja chciałam , żeby od razu nie był taki łysy, ale muszę te chmurki przyciąć bardziej, a za tło do niego i pod chodzą mi po głowie jakieś trawy, coby wyglądało jakby te chmurki(jak się zrobią- czytaj kilka lat , pływały wśród tych traw, wtedy kiedy one się ruszają jak wieje wiatr