Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród i co dalej

Ogród i co dalej

Monka 20:33, 15 paź 2016

AsiaK_Z napisał(a)
No pięknie

,
Asia dzięki za wsparcie , szykuj się do planowania rabaty w zimę , abyś o mnie nie zapomniała i się nie nudziła w zimowe wieczory
Monka 20:48, 15 paź 2016

mój Em- władca ognia rozpoczął sezon kominkowy
AsiaK_Z 20:55, 15 paź 2016

Czuję miłe ciepełko od kominka
Zima to idealny czas na planowanie z moich zeszłozimowych niewiele wcieliłam w życie
AnnaCh 21:11, 15 paź 2016

U mnie też ciepełko, w kominko-kozie M pali
Margarete 16:14, 25 paź 2016

Ja palę codziennie w swoim kominku - glównego CO (mam z sieci miejskiej) jeszcze nie włączałam. Brudzi sie troche, latanie po drewno do garażu, wygrzebywanie popiołu i inne atrakcje - to wszystko robie ja sama Brawo ja! Ale warto, raz że ciepełko, dwa że klimacik jest....

Podziwiam dokonania na betonowej rabacie, jak obsadzisz wiosna to bedzie cudny widok z dużego okna

Popieram pomysł dziewczyn na graby, one takie swojskie choć soliterowo jednego platana albo ambrowaca lub tulipanowca tez bym u ciebie widziała na tle tych twoich szmaragdów

Monka 16:29, 25 paź 2016

Margarete napisał(a)

Popieram pomysł dziewczyn na graby, one takie swojskie choć soliterowo jednego platana albo ambrowaca lub tulipanowca tez bym u ciebie widziała na tle tych twoich szmaragdów

Małgosiu takie pojedyncze drzewo chcę właśnie na rabacie betonowej
Monka 21:08, 30 paź 2016

Trochę z opóźnionym zapłonem , ale wczoraj razem z Madzią - Nikitą realizowałam jej projekt linii rabatowej , bardzo jej dziękuję za pomoc !!!!!!!!!!!!!! super babka wszyscy co ją znają to wiedzą a Ci co nie znają muszą uwierzyć ! Karolcia - Popcarol niestety nie dojechała rozchorowała jej się córcia ale....... jak to Karola upiekła przepysznego jabłecznika wielkie dzięki a wyglądał tak

AsiaK_Z 21:10, 30 paź 2016

Smakuśny
Monka 21:17, 30 paź 2016

a teraz efekty pracy przerywane deszczykiem na szczęście po skończeniu jej dopiero się rozpadało
Propozycja Nikity

nasza mała modyfikacja, bo ja zaczęłyśmy mierzyć to pergola co ma być po lewej stronie wchodziła w rabatę

wierzcie mi na słowo na żywo to o niebo lepiej wygląda i linie są symetryczne jaky Magda miała cyrkiel w oku
Monka 21:20, 30 paź 2016

Podpowiedzcie mi proszę, czy na zimę tam gdzie mają być rabaty zasłonić trawę jakąś folią aby na wiosnę już jej nie było czytaj zgniła ? czy jest jakiś inny sposób aby się jej bez zbytniego wysiłku pozbyć ?