Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Zana 07:40, 08 lip 2016

Tak na szybko, bo wczoraj już padłam, wkleję moją spontaniczną zakupową pomyłkę. Róż zbyt jaskrawy, nie pasuje mi w tym miejscu za cholerkę. Będę myśleć co z tymi różami zrobić.

Zana 07:48, 08 lip 2016

To róża okrywowa Stadt Rom, kupiona bo podobno bardzo zdrowa, bezproblemowa, obficie kwitnie cały sezon. Tylko koloru jakoś nie przemyślałam. Przed nimi Carex The Beatles.
Zdjęcia słoneczne i deszczowe się przemieszały.

anbu 07:55, 08 lip 2016

Można patrzeć i patrzeć Anulko
malgol 08:24, 08 lip 2016

Wszystko piękne! Az miło oglądać Ale co to za czosnki, które jeszcze kwitną? Jaka to odmiana? Moje już dawno przekwitły...
Kuba 08:46, 08 lip 2016

Na zdjęciu róż z róż przedstawia się elegancko, w dodatku do twarzy jej z beatlesem
Karol99 08:55, 08 lip 2016

Cudowne fotki.
AnnaCh 09:13, 08 lip 2016

Anula, macham
Pięknie jest u Ciebie i zdjęcia robisz boski
makkasia 13:55, 08 lip 2016

Anula ja 2 dni miałam przez Ciebie burzę mózgów przez Ciebie to znaczy przez zdjęcia Twoich tawułek Jak je zobaczyłam oszalałam na ich punkcie
Już miałam zamówione w necie tawułki Vision in red ale przypomniałam sobie, że widziałam taką plakietkę na tawułkach jeszcze nie kwitnących w pobliskiej szkółce. I mam, mam je ! Posadzę je w miejscu czerwonych, będą lepiej konweniować z różami Princess Anne. Mam nadzieję, ze będą kiedyś takie piękne jak te Twoje.
PS żarówka mnie sie baaardzo podoba musisz jej znaleźć odpowiednie miejsce
Zana 17:36, 08 lip 2016

Iwonka forum nader pożyteczne jest

Dominika cała przyjemność po mojej stronie

Jazzy ach...

Zoja dziękuję jak zawsze. Te czosnki radośniejsze są w miejscu, gdzie jest więcej cienia i one jeszcze nie całkiem się wybarwiły. Te mroczne, ze słonecznego miejsca pewnie też już będą przekwitnięte

Mateusz bardzo Ci dziękuję za tak miłe słowa
Zana 17:47, 08 lip 2016

Aniu Ty zawsze mi takie pochwały piszesz, że ja już nie wiem co mam Ci odpisać. Jak zawsze dziękuję

Małgosia Twoje urocze zakątki dzisiaj poprawiły mi nastrój w pracy, tak sobie szybciutko do Ciebie wpadłam. O czosnkach napisałam u Ciebie.

Ewa róż tychże róż (całkiem ładnych samych w sobie zresztą) nie konweniuje mi w tym miejscu. Się zobaczy...

Karol miło mi bardzo, że cały czas do mnie zaglądasz.

Ania odmachuję popołudniowo i dziękuję

Kasia no żeby przez moje tawułki mnie oszaleć, to to jest dopiero komplement. Cieszę się, że udało Ci się je kupić. Ja mam jednak odrobinę wątpliwości czy te moje to na pewno ta odmiana. Będę podglądać Twoje. Nad żarówką będę myśleć w przyszłym roku. Na razie wystarczy mi, że Lavender Ice będę jesienią przenosić.