Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

siakowa 12:48, 12 wrz 2016

iwka napisał(a)

Też mam pomylone montany z beatlesami niestety na 15 sztuk pięć czy sześć to montany.
ja tak sobie mysle że może by zbiorowa reklamacja...
lojalna_ 16:05, 12 wrz 2016

Zana napisał(a)

U nas było tak gorąco, że nie dało się w ciągu dnia nic cięższego zrobić. Tak więc winkowałyśmy z koleżanką na leżaczkach.

Czasami tez tak trzeba )) wypocząć ))))) poprostu ))
Zana 17:35, 12 wrz 2016

Iwonka nie wiem co mam o tych hortkach sądzić, ale wyglądają w tym roku okropnie. Powyrastały te wielkie badyle i sterczą a kwiaty leżą (fakt, że wielkie kule). Denerwują mnie bardzo i dobrze, że nie muszę na nie codziennie patrzeć

Aniu hibiskusa jakoś tak w ogóle w całości nie pokazywałam, on taki bidak samotny rośnie. A teraz na dodatek jakiś oklapnięty był, kwiatki pogubił, musiałam go porządnie podlać. Ma jeszcze doczepioną karteczkę z odmianą, jeśli chcesz to za tydzień sprawdzę.

Inka no kurcze z przyjemnością wezmę, ale musiałabym ją na przechowalnik wrzucić. To się wymienimy przy okazji z azalią

Anbu i Dominika bardzo jesteście miłe dziewuszki kochane, ale jednak awatarkowa pozostawia wiele do życzenia. Hortensje jak wyglądają to widać czyli bleee, szałwia rozwaliła się tak, że żurawek prawie w ogóle nie widać, jeżówki nie wytrzymały i też się gdzieś tam po kątach pochowały. Mus znowu wiosną rewolucyjkę zrobić

Iwka no to witaj w klubie. Mamy z tego samego źródła?

Siaka jest to jakiś pomysł, jeśli Iwka też ma z tego samego źródła co my.

Jola no w końcu ogród nie jest tylko do tyrania. Tyramy w nim po to, żeby choć raz na jakiś czas pocieszyć oczy efektami tej harówki. Aczkolwiek całkiem bezrobotnie weekendu nie spędziłam
Zana 19:27, 12 wrz 2016

Kochani, trawkowej prezentacji u mnie ciąg dalszy.
Teraz w roli głównej kwitnąca właśnie Stipa brachytricha, zdjęć będzie sporo, bo tak mi się nacykało:

Zana 19:32, 12 wrz 2016

A teraz już trochę mniej artystycznie:

Zana 19:36, 12 wrz 2016

I misz-masz pod bukiem prawie w całości, znowu będzie co poprawiać:

I jeżówki dla odmiany:

lojalna_ 19:37, 12 wrz 2016

Nie zgadzam sie ))))

Cały czas tak samo artystycznie )) sliczna trawka to co ?
ryska 19:40, 12 wrz 2016

Uwielbiam takie foty, pająk wymiata
Zana 19:49, 12 wrz 2016

Świecznice o zachodzie słońca:

Zana 19:53, 12 wrz 2016

Jola śliczna trawka to stipa brachytricha, pierwszy rok u mnie, ale już mi się podoba.

Renia dzięki bardzo. Zupełnie zapomniałam, że sfociłam tego pająka. Sama miałam niespodziankę przy przeglądaniu zdjęć