Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

kamila66 07:59, 24 maj 2017

Anulka piękne zdjęcia czosnek na tle niezapominajek wygląda uroczo
Hortensje ogrodowe u mnie także słabo.
Zauważyłam, że lepiej radzą sobie w donicach niż w gruncie.
Dominika11 07:59, 24 maj 2017

fotki, że aż szczęka opada
przepięknie
makadamia 09:36, 24 maj 2017

Piękne zdjęcia

Zwłaszcza te z tiarelką mnie cieszą (obstawiam, że to odmiana pink sky rocket), bo właśnie kupiłam 5 bardzo marnych sadzoneczek i mam nadzieję, że będą wyglądały jak Twoje

Kukliki zarówno u Ciebie jak i Gruszki bardzo ładne i chyba zacznę kombinować, czy by ich gdzieś nie przytulić
anabuko1 10:57, 24 maj 2017

To prawda ,że w twoim ogrodzie jest klimatycznie.I to bardzo.
Piękne zdjęcia do tego.
I hosty się kochane.Pięknie dobrane.ciekawe odmiany.Masz swoje ulubienice ??
alis 11:24, 24 maj 2017

Zana napisał(a)

Alicja witam Czy Ty też u mnie pierwszy raz, czy też sklerosis mnie dopada? Na biało kwitną tiarelle, lubią miejsca zacienione, podobnie jak żurawki.

Chyba pierwszy raz, chociaż tytuł wątku i awatarek jest mi dobrze znany, mijamy się gdzieś na innych wątkach a i do wszystkich zajrzeć jakoś nie zawsze jest możliwość.
Ogród piękny, bardzo klimatyczny
lojalna_ 11:46, 24 maj 2017

Aniu skąd ten pomysł na rzeźbę ? Była tutaj jak kupowałaś działkę? Chyba już pisałaś a ja przegapiłem ta historie. Zawsze klimatycznie delikatnie .

Co Ty piszesz u mnie znowu jesteś niegrzeczna ))))
anbu 12:16, 24 maj 2017

Anula kofffam klimatyczne Twoje zdjęcia
Jest Bosko
Kawa 14:07, 24 maj 2017

Ania a masz moze zdjecie tych kuklików z bliska?
slicznie wyglądają taka masą za hortkami
dama nie utonełam w trawach ale jeszcze zdazy
Zana 16:18, 24 maj 2017

Marysiu im tam jest widocznie bardzo dobrze, bo faktycznie pięknie przyrastają. Te które mam w innych miejscach, na gorszej ziemi niestety nie ciągną tak ładnie. Trzy to się prawie uśmierciły.

Natka cieszę się, że zaglądasz i dziękuję

Jazzy rozumiem, że tymi zdechłymi hortensjami również

Ewa/Bacowa no skoro tak mówisz. Aczkolwiek teraz bym ją w innym miejscu posadziła, a ona już taka duża jest, że trochę strach mi przesadzać.

Haniu hmmm, ja ze swoją NIC nie robię, nigdy jej nie okrywałam, ale fakt że w ubiegłym roku w ogóle nie kwitła. Właściwie to chyba pierwszy raz ma tyle kwiatów.
Zana 16:26, 24 maj 2017

Mirelka no postaram się częściej pannę focić. Cały sęk w tym, że ona otoczenia roślinnego prawie nie ma. Teraz to zielone to listeczki szafirków, ale za chwilę ich nie będzie. Miały być montany a są jakieś niewydarzone kępki beatlesów. Ale tak mnie to denerwuje, że muszę na szybko coś wymyślić.

Gosiek nie ma sprawy. Ja też już nie ogarniam, czasami się zastanawiam czy w danym ogrodzie już się wpisywałam czy jeszcze nie, bo podglądam raczej po cichu, ale czasami coś chcę skrobnąć i wtedy mam dylemat, czy się już witałam. Tak więc nie przejmuj się. Tiarelle z pewnością dadzą radę w słońcu, ale nadają się również do cienia. Te które są na zdjęciu łapią trochę porannego i popołudniowego słońca i mają jaśniejsze liście niż ich siostra, która słońca nie dostaje praktycznie wcale.

Kasia zrób przegląd koniecznie, może coś się uda zidentyfikować