Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Niepoprawny link
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

MirellaB 17:18, 06 maj 2016

Chyba nieźle ta kora wygląda, cena też odpowiednią. Czeka mnie zakup większej ilości na rabatę bylinową, bo tam kamyczka nie chcę.

Przypominam się o nazwę tulipanów koralowych

Nie wiem co z tą The Beatles. U Malkul kępy wyglądają ładnie.
Asisko_2005 20:50, 06 maj 2016

zoja napisał(a)
Zapomniane obiecane zdjecie kory mielonej sosnowej z castoramy za 6.64

Poxniej usune.

Witaj. Kupiłam ostatnio ponad 10 worków tej kory. Nie można jej nic zarzucić. Poleca. Sprawdziła się już przez kilka tygodni.
Zana 21:03, 06 maj 2016

ANNA1976 napisał(a)

Czasem nie da się skończyć bo brakuje jakiegoś elementu (wiśni w moim przypadku)
Dlatego zaczynamy kolejną rabatę na której znów czegoś tam może zabraknąć i w efekcie mamy rozgrzebane pół ogrodu

Aniu, dokładnie tak to wygląda u mnie. A dodatkowo na rabacie, którą robiłam w ubiegłym roku i była prawie skończona wypadły trawy Frostet Curls i Bronze Form, razem 10 sztuk i jeszcze żurawki Buttered Rum 12 sztuk (a tak mi się podobały). No i teraz muszę to wszystko powymieniać na coś innego. I znowu dodatkowa robota.
Zana 21:05, 06 maj 2016

07_Rene napisał(a)
U mnie też wiele miejsc rozgrzebanych. Ciągle coś zmieniam, bo nowe pomysły mam. Powoli dojrzewam, żeby dać roślinom w końcu rosnąć
Zabytek zanim bluszczem zarośnie pewnie padnie. Widziałam nowe nabytki drzew - świetne.

Tak to jest z początkującymi ogrodnikami (przynajmniej ja się do takich cały czas zaliczam), też mam nowe pomysły i coś zmieniam, to znowu coś mi się nie podoba i w efekcie jest to kolejny przyczynek do wiecznego rozgardiaszu. Nigry dziękują za pochwałę, że ładnie wyglądają.
Zana 21:06, 06 maj 2016

zoja napisał(a)
Zapomniane obiecane zdjecie kory mielonej sosnowej z castoramy za 6.64

Zoja, dziękuję. Nawet byłam dzisiaj w casto, ale z eMem a on miał całkiem inne priorytety.
Zana 21:08, 06 maj 2016

MirellaB napisał(a)
Chyba nieźle ta kora wygląda, cena też odpowiednią. Czeka mnie zakup większej ilości na rabatę bylinową, bo tam kamyczka nie chcę.

Przypominam się o nazwę tulipanów koralowych

Nie wiem co z tą The Beatles. U Malkul kępy wyglądają ładnie.

Mirelka baaardzo postaram się nie zapomnieć o tej etykietce. Dobrze, że przypomniałaś, bo ja już w wyjazdowym amoku co nieco jestem.
jolanka 21:09, 06 maj 2016

Anula, wszystkich zapraszam do siebie, takich widoków jeszcze nie widziałaś haha Sama nie wierzę
Zana 21:09, 06 maj 2016

Asisko_2005 napisał(a)

Witaj. Kupiłam ostatnio ponad 10 worków tej kory. Nie można jej nic zarzucić. Poleca. Sprawdziła się już przez kilka tygodni.

Dziękuję, warto wiedzieć, że sprawdzony towar.
Kasya 21:54, 06 maj 2016

Zana napisał(a)
No to pogorszę trochę tę statystykę, bo zapomniałam o padniętych Frosted Curls i Bronze Form, razem sztuk 10. No i nie wiem co będzie ze ściętymi turzycami Everest i Evergold i z konwalnikami. Za to "bitelsy" rozwalają się na boki ile wlezie i kępy główne też już po ścięciu odbijają. W sobotę wyglądały tak (i widać jakie z nich wędrowniczki):

no tak..te odrosty trzeba wycinac, duzo carexow tak robi..ale zyją ! i to ich zaleta
jolanka 22:11, 06 maj 2016

Kasya napisał(a)

no tak..te odrosty trzeba wycinac, duzo carexow tak robi..ale zyją ! i to ich zaleta

U mnie niestety carexy nie przezyły Co prawda jakieś tam malutkie pojedyncze niteczki żywe widać ale nie wiem, czy jeśli zostawię, to będą jakoś wyglądać. Wywalić i wsadzić nowe, czy zostawić ?.