Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Zana 17:19, 10 maj 2016

07_Rene napisał(a)

A u mnie mysie uszka maja bardziej niebieski kolor, dlaczego? Czy to gra światła?
Hosta podziadkowa bardzo ciekawa, ona ma takie karbowane liście?

Tulipany muszę wychwalić, bo jeszcze nie miałam okazji. Świetnie skomponowane kolorystycznie.
No i zdjęcia... Przepięknie wszystko uchwycone. Bardzo podoba mi się Twój ogród

Dziękuję za wychwalenie tulipanów Uszka mają niebieskawy kolor, myślę że tu jednak gra światła miała wpływ. To było ostre poranne światło i wyciągnęło bardziej zielony kolor.
Zana 17:21, 10 maj 2016

Sylvana napisał(a)
Ach te Twoje zdjęcia....piękne po prostu.
Roślinki cudnie rosną.
Nie wiem jak wyglądają te miejsca, których nie chcesz pokazywać...ale coś mi się zdaje, że grubo przesadzasz...bo ogród jest klimatyczny i śliczny

Sylwia, coś u Ciebie napisałam co można artystycznie sfotografować. Któregoś dnia może pokażę całą prawdę. U mnie dużo w wiecznej przeróbce. Bo jak coś zrobię, to najpierw jestem z siebie baardzo dumna a potem już trochę mniej
Zana 17:24, 10 maj 2016

Luki napisał(a)
Koniecznie muszę sobie wątek nadrobić bo już same zdjęcia bardzo przyjemnie się ogląda
Klon Esk Sunset na mojej liście, widziałem tylko duży okaz w Pęchcinie, ale w szkółkach jeszcze nigdzie

Luki dziękuję za odwiedziny! Trudno o te klony, ja je baaardzo chciałam mieć. Kupiłam przez aukcję, co tam wszystko można kupić. Jak przyszły jesienią, to się załamałam, takie kikuty były. Już je chciałam odsyłać, ale tak jakoś zeszło. Zadołowałam na zimę i dałam im szansę. Teraz ładnie rozwijają pierwsze listeczki. Klony generalnie szybko rosną, więc mam nadzieję, że jednak będą z nich drzewka.
Zapraszam
Zana 17:25, 10 maj 2016

anbu napisał(a)

Jeżu deszcz w słońcu mnie zabił. Zbieram protezę z podłogi..

Aniu mam nadzieję, że wszystko zebrałaś. Na protezę to Ty chyba za młode dziewczę jeszcze jesteś
Zana 17:27, 10 maj 2016

olga80 napisał(a)
Piękne klony mam je na liście do drugiej części ogrodu.
Robisz piękne zdjęcia Hosty masz cudne lubię je wiosną gdy budzą się do życia

Klony jak wyżej napisałam, nędzne drzewka dostałam. Daję im szansę. Jak zobaczyłam te listeczki, to...
Na hosty jeszcze chwilkę trzeba poczekać. Ja je uwielbiam. Szkoda, że tak późno wyłażą, ale za to są potem piękne.
Zana 17:27, 10 maj 2016

lojalna_ napisał(a)
Zazdroszcze takie just umiejetnosci fotografowania ja w miejscu stoje juz od dawna.

Wszystko pieknie pokazujesz

Jola, nie czaruj, bo Ty piękne zdjęcia robisz
Zana 17:29, 10 maj 2016

Kawa napisał(a)
piękne foty
i roślinki na fotach też of corse

Cieszę się. Muszę się wreszcie do Ciebie wybrać, ale odkąd mam wątek to już nie wyrabiam!
Kasya 17:29, 10 maj 2016

Zana napisał(a)

to susan chyba ?

fotki sliczne robisz
Zana 17:29, 10 maj 2016

Iwk4 napisał(a)
Deszcz w słońcu uchwycić - wyższe umiejętności. Pięknie masz

A jakoś tak mi się udało Dziękuję!
Zana 17:30, 10 maj 2016

Sonia napisał(a)

Witaj, pozwoliłam sobie zajrzeć i zostałam na dłużej - przepiękny ogród i rośliny, a szczególnie hosty - uwielbiam je

Sonia(piękne imię!) a zaglądaj i oglądaj. Zapraszam