Dziękuję za wychwalenie tulipanów Uszka mają niebieskawy kolor, myślę że tu jednak gra światła miała wpływ. To było ostre poranne światło i wyciągnęło bardziej zielony kolor.
Sylwia, coś u Ciebie napisałam co można artystycznie sfotografować. Któregoś dnia może pokażę całą prawdę. U mnie dużo w wiecznej przeróbce. Bo jak coś zrobię, to najpierw jestem z siebie baardzo dumna a potem już trochę mniej
Luki dziękuję za odwiedziny! Trudno o te klony, ja je baaardzo chciałam mieć. Kupiłam przez aukcję, co tam wszystko można kupić. Jak przyszły jesienią, to się załamałam, takie kikuty były. Już je chciałam odsyłać, ale tak jakoś zeszło. Zadołowałam na zimę i dałam im szansę. Teraz ładnie rozwijają pierwsze listeczki. Klony generalnie szybko rosną, więc mam nadzieję, że jednak będą z nich drzewka.
Zapraszam
Klony jak wyżej napisałam, nędzne drzewka dostałam. Daję im szansę. Jak zobaczyłam te listeczki, to...
Na hosty jeszcze chwilkę trzeba poczekać. Ja je uwielbiam. Szkoda, że tak późno wyłażą, ale za to są potem piękne.