Aniu, no błagam, no co ten płot Ci się tak podoba. Kilka roślin po Dziadku się ostało, pod łopatę poszło za to całe mnóstwo starych jałowców takich niskich, rozkładających się na boki. Ja za iglakami nie przepadam i nie wiem w porywie czego kupiłam cyprysika nutkajskiego. W zasadzie to chyba tylko cisy mi się podobają, to już szkoła ogrodowiskowa.
Sylwia, znalazłam kiedyś taki artykuł Danusi na temat cięcia i informację w wątku. Ale będę jeszcze szukać. Teraz go przesadzałam, więc chcę mu dać jeszcze czas. Niech się trochę zaaklimatyzuje na nowym miejscu.
U Ciebie nawet niedokończone rabaty wyglądają zjawiskowo Tak masz czyściutko i zadbanie.
A na temat irg, paproci itd się nie wypowiem bo się nie znam ale na foteliku sobie troszkę posiedziałam, przyjemnie było
Hej Anula Fajne miejsce na laweczkę na tle brzóz. Planujesz ten placyk czymś wysypać czy coś? Coś mi te trzmieliny tam na lewo się nie widzą, ale też nie wiem co mi się widziMoże paprocie, hosty może brunera? Fajnie byłoby umieć Ci coś doradzić