Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Zana 06:49, 18 maj 2016

Luki napisał(a)
Hostowa baaardzo w moich klimatach, więc możesz męczyć, uwielbiam takie rabaty z cieniolubnymi

Dziękuję Łukasz. Taki trochę misz masz hostowa tam jest, każda inna. Coś jak u Ciebie z żurawkami.
Zana 06:51, 18 maj 2016

anbu napisał(a)
Anulko ależ piękne hosty, powiem po raz setny uwielbiam je

Aniu, też je uwielbiam. Widzę jak one w tym roku przyrosły. Dwa lata temu takie mikrusy sadziłam, a w przyszłym roku to tam już ścisk będzie.
Zana 06:54, 18 maj 2016

olga80 napisał(a)
Możesz mnie męczyć Twoją hostową piękna jest
iryski też cudne uwielbiam je .

No to będę męczyć. Iryski samą mnie w tym roku zaskoczyły. Pamiętam, ja je dostałam w przesyłce to wkurzona byłam jak nie wiem co, takie mikrusy były.
Karol99 06:54, 18 maj 2016

Hosty w tej fazie lubie najbardziej. Piękne są u Ciebie.
Zana 06:57, 18 maj 2016

katiaxx napisał(a)
Dzieki za iryski i za pamiec sa absolutniecudne- tiarelki tez- Czekam na swoje moze przyjdda w tym tyg. Zastanawialam sie czy je wziac ale jak zobacxylam u ciebie bylam Juz pewa

Ciekawa jestem Twoich tiarelek. Ja swoje chyba będę musiała już podzielić, bo stare są i wielkie będą chyba w tym roku.
Zana 07:01, 18 maj 2016

AnnaCh napisał(a)
Hosty bardzo lubię, szukam dla nich miejsca w moim ogródku

Szukaj Aniu, szukaj bo chyba warto. Jedyna ich wada to to, że wiosną późno trochę się wykluwają i tak naprawdę to w połowie maja je już ładnie widać. Przynajmniej u mnie, bo tam prawie wcale słońca nie ma.
Zana 07:02, 18 maj 2016

Kuba napisał(a)
Przyszłam oglądać irysy ale to tiarelle skradły moje serce
Cała ta rabata jest rewelacyjna

Pomyłki czasem wychodzą na dobre. Dziękuję Ewa.
Zana 07:07, 18 maj 2016

szi napisał(a)
Hej. Przychodzę z rewizytą pooglądać piękny ogród. Irysy cudne a czosnki jeszcze cudniejsze.

Dziękuję za wizytę. Mój ogród w całkiem innym klimacie niż Twój. Ja zaglądam do Ciebie, bo bardzo lubię takie proste, minimalistyczne kompozycje. Ale w duszy gra mi taki trochę tzw. artystyczny nieład. I w takim kierunku coś tam sobie tworzę, a przynajmniej bym chciała, żeby mi to tak wyszło.
lojalna_ 07:14, 18 maj 2016

Widoczki to Ty masz co jedna rabata ciekawsza , bardzo ładnie zestawiasz srodlinki
Zana 07:14, 18 maj 2016

Sylvana napisał(a)
Byłaś u mnie....teraz ja przydreptałam zobaczyć co u Ciebie

Hostowa cudna...tiarelki też u mnie rosną....ale w słońcu, dały radę nawet w poprzednie lato - porządnie podlewane.
Iryski śliczne, ja chcę dosadzić takie bordowe pod żylistka.
Nie wiedziałam, że serduszki mają takie mocne serducho

PS. Jak chcesz zobaczyć pana śmiesznego Krytoryjka i jego robotę...to zajrzyj do mnie....uwaga zdjęcia drastyczne!!!!

Tiarelki muszą mieć wilgotno. U mnie na tej rabacie północnej zawsze jest mokro, nawet się zastanawiam czy nie za mokro, ale wszystko jakoś żyje. My mamy taki dosyć prymitywny system nawadniający i tam się trochę za dużo podlewa. Czas już zrobić coś nowego, lepszego. Ale ja tak nie lubię zajmować się takimi rzeczami! A na eMa w tej kwestii raczej liczyć nie mogę.

U Ciebie byłam, widziałam skutki rycia krytoryjka i .