później zrobię Bożenka kupiła śliczniutkie roślinki, mam nadzieję, ze będzie im u mnie dobrze. Jutro muszę kupić kwaśną ziemie dla nich i posadzę. Wczoraj jak wróciłam szybciutko je wystawiliśmy z samochodu, podlaliśmy i śmignęliśmy do Mamy na imieninki, troszkę się spóźniając przy okazji
No właśnie Ty zniknęłaś szybko Artystyczne dusze to tak mają chyba Aniu miło było zobaczyć więcej niż tajemnicze oczy Cieszę się że mogłam Cię poznać Buziak
Ja nie musiałam, aż tak szybko.. i też mam dokładnie takie samo odczucie
Zginęłam w akcji..bo siadłam na pniu...i przykleiłam się do żywicy.... do samego spodu, na szczęście Władek miał jakieś rozpuszczalniki i puściło.. ale było suszenie majtasów suszarką do włosów.. i na szczęscie zapasowe spodnie miałam... u mnie nic nie może być normalnie jak u zwykłych ludzi.. ale auto tym razem jechało
Krótko, ale miło było Cię znów zobaczyć
Mój Kazimierz posadzony
Ana czy możesz napisać nazwy traw jakie masz posadzone u siebie. Szczególnie interesuje mnie ta z kulkami bukszpanowymi, szafirkami i hakone z tyłu domu. Chcę wsadzić parę, a mamy podobny klimat, a Ty już wiesz co się przyjmuje i nie marznie. U mnie ziemia piaszczysta podobnie jak u Ciebie. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
Ania my też obkupiułyśmy się w szkółce niedaleko Bogdzi .zawiozła nas ...
kupiłam sobie wreszcie upragnioną azalię szneegold -bialutka ...i dwie piękne hosty ...i dzwonki karpackie ..białe , a jakże .
jutro sadzenie ..buziak . miłego poniedziałku