Kasiu we wrześniu bałtycka plaża to fajna tylko i wyłącznie dlatego, że pusta innych plusów nie widzę... no poza dużą ilością jodu. Czasami jednak warto się uprzeć
to kuj żelazo póki gorące. Bez dzieci to byłoby mi wszystko jedno gdzie i kiedy
Maciek nam zapowiedział, że od przyszłych wakacji to on z nami nigdzie nie jedzie bo będzie już dorosły
Ana, rozchodnika Chocolade Drop mają na pewno Dąbrowscy z Wipsowa, bo Monte od nich brała, u siebie w okolicznych szkółkach i sklepach oczywiście nie spotkałam go, ale może masz jakiś sklep, który bierze od Dąbrowskich sadzonki to sobie zamów, bo warto
Pozdrawiam
Sprawdź na doniczkach, często są ich naklejki. U siebie w szkółkach już przestałam się pytać o jakiekolwiek "nowinki", bo wystarczy że sąsiedzi już na mnie patrzą jak na kosmitkę, gdy nocą szukam z latarką robali, niech obcy myślą, ze jestem całkiem normalna
To ja się wam pochwalę, ze byłam z młodymi na Woodstocku i jakoś to znieśli. Teraz z mężem śmigam na Podlasie do Białegostoku na złote wesele, a po drodze zahaczę do Szmitów. Czy ja dobrze pamiętam, że kupowałaś tam tojeść purpurową?