Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 20:30, 08 sie 2014

bociek napisał(a)
Aneta, piekne okolice pokazujesz Mnie sie marzy baltycka plaza we wrzesniu... I chyba sie upre

Buziole, odpoczywaj i sie wymasuj porzadnie
Kasiu we wrześniu bałtycka plaża to fajna tylko i wyłącznie dlatego, że pusta innych plusów nie widzę... no poza dużą ilością jodu. Czasami jednak warto się uprzeć
ana_art 20:34, 08 sie 2014

popcarol napisał(a)
Ania, ale Łomża to chyba nie jest jeszcze podlasie?? hmm.. kocham tamte rejony, czas się zatrzymał kilkadziesiąt lat temu, wspaniale się wypoczywa

pozdrawiam!!

Karolina Łomża jest bardzo dziwnie położona... ni to mazowsze, ni podlasie. Jednak leży w województwie podlaskim
http://www.interklasa.pl/portal/dokumenty/m022/img/nasze-podlasie.gif
bociek 20:39, 08 sie 2014

ana_art napisał(a)
Kasiu we wrześniu bałtycka plaża to fajna tylko i wyłącznie dlatego, że pusta innych plusów nie widzę... no poza dużą ilością jodu. Czasami jednak warto się uprzeć

Nie dam rady ruszyc sie w sierpniu, wiec albo wrzesien, albo przyszly rok
ana_art 20:43, 08 sie 2014

bociek napisał(a)

Nie dam rady ruszyc sie w sierpniu, wiec albo wrzesien, albo przyszly rok
to kuj żelazo póki gorące. Bez dzieci to byłoby mi wszystko jedno gdzie i kiedy
Maciek nam zapowiedział, że od przyszłych wakacji to on z nami nigdzie nie jedzie bo będzie już dorosły
bociek 20:48, 08 sie 2014

A wiesz, ze moj wciaz chce z nami jezdzic We wrzesniu znowu smigamy cala banda i moj Mlody z nami. Nie odpuszcza i fajnie. Ja sie bardzo ciesze
Welka 21:01, 08 sie 2014

Ana, rozchodnika Chocolade Drop mają na pewno Dąbrowscy z Wipsowa, bo Monte od nich brała, u siebie w okolicznych szkółkach i sklepach oczywiście nie spotkałam go, ale może masz jakiś sklep, który bierze od Dąbrowskich sadzonki to sobie zamów, bo warto
Pozdrawiam
ana_art 21:10, 08 sie 2014

bociek napisał(a)
A wiesz, ze moj wciaz chce z nami jezdzic We wrzesniu znowu smigamy cala banda i moj Mlody z nami. Nie odpuszcza i fajnie. Ja sie bardzo ciesze
mi trochę smutno, że się na nas wypina, ale skoro taka jego decyzja... nic na siłę..
ana_art 21:12, 08 sie 2014

Welka napisał(a)
Ana, rozchodnika Chocolade Drop mają na pewno Dąbrowscy z Wipsowa, bo Monte od nich brała, u siebie w okolicznych szkółkach i sklepach oczywiście nie spotkałam go, ale może masz jakiś sklep, który bierze od Dąbrowskich sadzonki to sobie zamów, bo warto
Pozdrawiam
sprawdziłam i mi nie po drodze a u mnie nikt się nie przyzna, od kogo bierze... nie widziałam u nas takiego rozchodnika ...
Welka 21:21, 08 sie 2014

Sprawdź na doniczkach, często są ich naklejki. U siebie w szkółkach już przestałam się pytać o jakiekolwiek "nowinki", bo wystarczy że sąsiedzi już na mnie patrzą jak na kosmitkę, gdy nocą szukam z latarką robali, niech obcy myślą, ze jestem całkiem normalna
LadyR 21:45, 08 sie 2014

To ja się wam pochwalę, ze byłam z młodymi na Woodstocku i jakoś to znieśli. Teraz z mężem śmigam na Podlasie do Białegostoku na złote wesele, a po drodze zahaczę do Szmitów. Czy ja dobrze pamiętam, że kupowałaś tam tojeść purpurową?