Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 10:00, 15 paź 2014

popcarol napisał(a)
cudna jesień! u mnie mariken nawet się nie przebarwił, a u Ciebie już listki spadają? buu
trawki na ostatniej fotce - co to za carexy?

dzięki!

cudna...eeeech
mariken przebarwił się już parę dni temu, a że wczoraj lało i wieje to drzewa w tempie expresowym pozbywają się liści

to turzyca bowles golden
olga_ 11:43, 15 paź 2014

Dzieki Ana za szybką odpowiedz wiec już wiem że giganteum bedzie lepszy
gardney 12:20, 15 paź 2014

Dzięki za to zdjęcie i odpowiedź teraz widzę te liście. A one tam mają cień czy raczej słońce w tej obwodce? Dodam kilka achów i ochów od siebie pięknie pięknie.
Syla 13:35, 15 paź 2014

piękna jesień u Ciebie!!!!! nie tylko jesień ..... nachyłek uroczy .... bardzo jestem ciekawa czy przetrwa z nasion .... jeśli tak to chcę go i ja
Marta wycięła sobie radę .... ja mam dziursko od sadzenia tulipków ...

Anka ... normalnie pełny szacun na taką ilość posadzonych tulipanów .... ja dałam radę tylko 300sztukom ... nie sadzę więcej
olaw 19:57, 15 paź 2014

ana_art napisał(a)
jesień....
mam nerwa....
moje dziecko ma alergie na przedszkole...

Kolory ...fantazja...
Przyszłam naładować akumulatory w Twoim ogrodzie

Moja córa też ma alergie na przedszkole...tydzień do szkoły i chora...dwa tygodnie w domu i trzy dni w przedszkolu ...i angina...rozpacz w groszki...wymiękam...
ana_art 20:05, 15 paź 2014

olaw napisał(a)

Kolory ...fantazja...
Przyszłam naładować akumulatory w Twoim ogrodzie

Moja córa też ma alergie na przedszkole...tydzień do szkoły i chora...dwa tygodnie w domu i trzy dni w przedszkolu ...i angina...rozpacz w groszki...wymiękam...

Jasiek od września był może dwa tygodnie w przedszkolu (w sumie), ręce mi opadają
w pierwszych trzech tygodniach wirusówka x2, po wirusówce zachłystowe zapalenie oskrzeli i ucha. W poniedziałek poszedł do przedszkola po dwutygodniowej przerwie, od wczoraj wysoka temperatura...
ana_art 20:08, 15 paź 2014

Syla napisał(a)
piękna jesień u Ciebie!!!!! nie tylko jesień ..... nachyłek uroczy .... bardzo jestem ciekawa czy przetrwa z nasion .... jeśli tak to chcę go i ja
Marta wycięła sobie radę .... ja mam dziursko od sadzenia tulipków ...

Anka ... normalnie pełny szacun na taką ilość posadzonych tulipanów .... ja dałam radę tylko 300sztukom ... nie sadzę więcej

Jasiek dzisiaj bredził w gorączce, i chciał iść na dwór. Tłumaczyłam że nie możemy iść bo jest zimno a on ma temperaturę, na co on błagalnym głosem "chodź posadzimy kilka cebulek' uśmiałam się z kombinatora

ręce zawsze mnie bolą po sadzeniu cebul, zdarza się że schodzi mi skóra z wewnętrznej części dłoni...
AgnieszkaW 20:11, 15 paź 2014

Ach...
Kamajla 20:29, 15 paź 2014

ana_art napisał(a)

Jasiek dzisiaj bredził w gorączce, i chciał iść na dwór. Tłumaczyłam że nie możemy iść bo jest zimno a on ma temperaturę, na co on błagalnym głosem "chodź posadzimy kilka cebulek' uśmiałam się z kombinatora

ręce zawsze mnie bolą po sadzeniu cebul, zdarza się że schodzi mi skóra z wewnętrznej części dłoni...

Pięknie szukał sposobu jak dobrze Cię zna
a przy okazji łączę się w bólu, mój Piotrek był od 1 września 9 dni w żłobku... Przy czym paradoksalnie Panie mówią, że jest super żłobkowiczem: uśmiechnięty, ładnie je, sam zasypia, bawi się... Tylko, żeby tak nie łapał tych chorób... Tobie i sobie i innym mamom tego właśnie życzę.

O Twoim ogrodzie nie piszę już, ale wiesz, zachwycona jestem nadal
Mala_Mi 20:47, 15 paź 2014

Jasiek wymiata..... hasło strzelił super Widać, że zna swoja mamę