Dzięki za to zdjęcie i odpowiedź teraz widzę te liście. A one tam mają cień czy raczej słońce w tej obwodce? Dodam kilka achów i ochów od siebie pięknie pięknie.
Anka ... normalnie pełny szacun na taką ilość posadzonych tulipanów .... ja dałam radę tylko 300sztukom ... nie sadzę więcej
Kolory ...fantazja...
Przyszłam naładować akumulatory w Twoim ogrodzie
Moja córa też ma alergie na przedszkole...tydzień do szkoły i chora...dwa tygodnie w domu i trzy dni w przedszkolu ...i angina...rozpacz w groszki...wymiękam...
Jasiek od września był może dwa tygodnie w przedszkolu (w sumie), ręce mi opadają
w pierwszych trzech tygodniach wirusówka x2, po wirusówce zachłystowe zapalenie oskrzeli i ucha. W poniedziałek poszedł do przedszkola po dwutygodniowej przerwie, od wczoraj wysoka temperatura...
Jasiek dzisiaj bredził w gorączce, i chciał iść na dwór. Tłumaczyłam że nie możemy iść bo jest zimno a on ma temperaturę, na co on błagalnym głosem "chodź posadzimy kilka cebulek' uśmiałam się z kombinatora
ręce zawsze mnie bolą po sadzeniu cebul, zdarza się że schodzi mi skóra z wewnętrznej części dłoni...
Pięknie szukał sposobu jak dobrze Cię zna
a przy okazji łączę się w bólu, mój Piotrek był od 1 września 9 dni w żłobku... Przy czym paradoksalnie Panie mówią, że jest super żłobkowiczem: uśmiechnięty, ładnie je, sam zasypia, bawi się... Tylko, żeby tak nie łapał tych chorób... Tobie i sobie i innym mamom tego właśnie życzę.
O Twoim ogrodzie nie piszę już, ale wiesz, zachwycona jestem nadal