Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

kitek81 21:52, 20 paź 2014

super, cieszę się razem z Tobą w końcu się udało gratuluję i kolejnych, głównych wygranych życzę
wiunia 22:00, 20 paź 2014

Anetko serdecznie gratuluję !!!
Ewkakonewka 22:41, 20 paź 2014

ana_art napisał(a)

Morning Light ale jakaś malutka w porónaniu do tej sadzonej w tym samym czasie przy brzozach

Jak to nie powiadomili Cię o wygranej? Dziwne nie...
Dzięki za odpowiedź. Posadziłam kilka dni temu taki sam zestaw, obrazy po głowie się turlają Wybaczysz plagiat?
ana_art 22:48, 20 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)

Jak to nie powiadomili Cię o wygranej? Dziwne nie...
Dzięki za odpowiedź. Posadziłam kilka dni temu taki sam zestaw, obrazy po głowie się turlają Wybaczysz plagiat?

O ile dobrze sobie przypominam to w regulaminie był zapis, że ogłoszenie wyników odbędzie się na łamach miesięcznika.

Kopiuj śmiało jeśli się podoba
Gocha 23:20, 20 paź 2014

Ana gratuluję serdecznie i ja. Ale kto jak nie Ty i Twój ogród miałby stanąć na podium.Super nagroda. Buziaki
FrancoPolo 23:28, 20 paź 2014

Aniu gratulacje. Nic nie wiedziałem że to Twój ogród. Tym bardziej się cieszę że będę podziwiać twój wysiłek. Pozdrawiam.
waldek727 23:43, 20 paź 2014

Praca, praca, praca, a w efekcie obcy ludzie doceniają Twoją twórczość ogrodową, dostrzegają piękno ogrodu które my tu podziwiamy na co dzień i wyróżniają spośród wielu innych ogrodów. Cieszę się Aneciu z osiągniętego sukcesu razem z Tobą.
Sonka 07:12, 21 paź 2014

Gratuluję nagrody i uznania za ciężka pracę, należy Ci się , chociażby też dlatego, że jesteś osobą wyjątkową, życzliwą otwartą i pracowitą.
ana_art 07:59, 21 paź 2014

Jeszcze raz D Z I Ę K U J Ę !!!!

To dla mnie ważne, szczególnie że po tym konkursie w MPO sporo ludzi pisało, że projekt (główny zarzut), że sterylnie, że do zwiedzanie nie mieszkania itp.
A ktoś inny uznał, że nieważne że z projektem... ważne że z sercem
No i to nie tylko mój sukces...
mira 08:48, 21 paź 2014

Ana wczoraj kupiłam Działkowca nie wiedzieć czemu bo już nic nie kupuję - a bo chciałam poczytać o jagodniku - i wypatrzyłam tam Twój widoczek. No wiem nic odkrywczego i jak doczytałam Łomża to już wiedziałam. Widok cudniasty i mozna powiedzieć taka wizytówka. Gratuluje Ci serdecznie wygranej.

pozdrawiam