Zdradzisz rąbka tajemnicy co planujesz?
Niestety nie mam tak pieknych oczu
lubię liftingi tarasu np. u Madzi70 przeszło to najsmielsze oczekiwania
Jesteście kochani!!!! Jeszcze raz wszystkim dziękuję za wszystkie gratulacje i miłe słowa. To niezwykle ważne i mobilizujące, ale też dające nadzieję wszystkim którzy coś robią (mam nadzieję). Wszystkim wątpiącym w swoje siły i możliwości. Zapewne pamiętacie jak zaczynałam przygodę z ogrodem, byłam wtedy naprawdę bardzo zielona. Przez pół roku wahałam się czy zamówić projekt czy nie. W końcu podjęłam decyzję że muszę mieć projekt od Danusi. Wtedy złapałam wiatr w żagle, zaczęłam pracować. Ta praca nie zawsze była łatwa, lekka i przyjemna ale ja twarda jestem... W wyniku różnych okoliczności projekt uległ modyfikacji, ale ważne jest że całość jest spójna Wiem, że to nie koniec bo planuje kolejne drobne zmiany Cieszę się że dzięki wsparciu Ogrodowiska mój ogród wygląda tak jak dzisiaj. Dzięki temu też został doceniony przez profesjonalne jury i zdobył II nagrodę w konkursie
Jeszcze raz D Z I Ę K U J Ę !!!! To dla mnie ważne, szczególnie że po tym konkursie w MPO sporo ludzi pisało, że projekt (główny zarzut), że sterylnie, że do zwiedzanie nie mieszkania itp. A ktoś inny uznał, że nieważne że z projektem... ważne że z sercem No i to nie tylko mój sukces...