alo dopiero przeczytałam o wygranej w konkursie to wspaniałe wieści! gratuluję niech dobre trendy rozprzestrzeniają się po całym kraju
Serdecznie pozdrawiam
Pytam, ponieważ mam zamiar posadzić hortensje pod oknem, lecz radzono mi abym nie sadziła limelight tylko jakąś mniejszą, bo jak się rozrośnie to zasłoni całe okno.
u mnie rosną limelight, fakt że one potrafią urosnąć wysokie, ale jak im na to pozwolisz, jeśli będziesz przycinać w miare nisko nie powinny być bardzo wysokie. Ja bym chciała, żeby moje były troszkę wyższe tak jeszcze ze 30-40cm. Wówczas byłyby fajnie widoczne w oknie. Tak są delikatnie wyższe niż parapet Te które rosną przy thujach specjalnie tnę wyżej by były wyższe od strony drzewek
Trawy u Ciebie piękne som!
Test opuchlakowy robiłaś?
Po Wszytskich Świętych kupię Nemasys... Podobno mozna je lać w temp +5 a przymrozki im nie zaszkodzą. Do świat i tak nie mam na nic czasu...
testu nie robiłam z braku czasu ale żurawki siedzą na razie chyba mocno...tfutfutfu. Z zapowiedzi wynika że końcówka października ma być cieplejsza bo na ten tydzień to u mnie nadają i -6 w nocy brrr . Ja bym już się nie odważyła na Nemasys teraz. Zapewne kupie ponownie wiosną, tak jak w tym roku.
Z tym że to u mnie, a u Ciebie wiadomo dużo cieplej ba gorąco to możesz jeszcze spróbować
no fiesz nie widziałaś żyrafek w zoo, one tam mają piękne czupurki. Moje mają pierwszy raz , Giraffe to pierwsza trawa którą posadziłam u siebie w ogródku w 2011