Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Iwk4 23:15, 24 sty 2015

A mój M się dziś pytał, co ja mam takie parcie na nową rabate. To było po tym, jak mu zameldowałam, ze pod rabate ma zdjąć trochę starego betonu.
Odpowiedzialam, ze przed śmiercią chcę się na cieszyć ogrodem. A on, ze chyba juz nie chce umierać? Zapytał z niepewnością
Biorąc pod uwagę, ze przez tyle lat nic specjalnego się nie działo w ogrodzie, teraz chciałabym nadrobić
ana_art 23:29, 24 sty 2015

Iwk4 napisał(a)
A mój M się dziś pytał, co ja mam takie parcie na nową rabate. To było po tym, jak mu zameldowałam, ze pod rabate ma zdjąć trochę starego betonu.
Odpowiedzialam, ze przed śmiercią chcę się na cieszyć ogrodem. A on, ze chyba juz nie chce umierać? Zapytał z niepewnością
Biorąc pod uwagę, ze przez tyle lat nic specjalnego się nie działo w ogrodzie, teraz chciałabym nadrobić
Iwonko jak widzisz to niezbyt odległa przyszłość, więc żadnych cyrografów nie podpisuj
ana_art 23:30, 24 sty 2015

horcia napisał(a)
Aniu dajesz nadzieję nam nowicjuszom, że na efekty pracy w ogrodzie nie musimy czekać pół życia
miło dawać nadzieję jest jedno małe ale... trzeba trochę zakasać rękawy
Dorota123 00:03, 25 sty 2015

Święta racja Anno, ogród to pasja nie dla leniwych, tu trzeba systematyczności i mocnej konsekwencji. Ty osiągnęłaś w tym MISTRZOSTWO ŚWIATA.
wiunia 00:38, 25 sty 2015

Aniu dzięki za odp. w sprawie szerokości kamykowej
horcia 01:10, 25 sty 2015

Aniu ogrodomaniacy pracy się nie boją tylko czasem cierpliwości brak. A to zachoruje i uschnie a to wymarznie. A ogrodnik czeka kiedy ten ogród dorośnie i będzie cieszył a życie ucieka.....
Ale oglądając te zdjęcia jestem dobrej myśli. Dzięki, dodałaś otuchy.
Krys 11:58, 25 sty 2015

waldek727 napisał(a)
Ciągniesz maleńka z tym swoim ogrodem na szczyty marzeń niejednego ogrodnika.
Po naszemu Aniu, to Twój ogród jak kaboszon. Wyszlifowany idealnie z każdej strony.

Dobre i prawdziwe Ania topracowita i systematyczna dziewczyna
beata_m 12:45, 25 sty 2015

Hej Aniu i ja byłam i podziwiałam, i zaniemówić zaniemówiłam. Kawał świetnie wykonanej roboty! chyba każdy z nas życzyłby sobie takich efektów w swoim ogrodzie!!!! Jak tylko mąż skończy lepić bałwana ... zaraz mu wszystko pokaże! i oczywiście pytanie! co to za róża pod oknami? i czy hortensje to vanilla fraise?

ana_art napisał(a)
lipiec

makkasia 13:31, 25 sty 2015

Ana wiem, ze niedziela ale jakbyś znalazła chwilkę to wpadnij ma 318-tą do Makowa ...potrzebuję Twojej pomocy
Mysza 14:23, 25 sty 2015

Witaj Aniu.
Masz cudowny ogród
Można podziwiać bez końca
Kopalnia inspiracji
Pozdrawiam.