Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

justajusta 07:24, 09 mar 2015

Aneto, pewnie już wielokrotnie o tym pisałaś, a ja nie doczytałam, czy pod wszystkie rośliny sypiesz azofoskę łącznie z bukszpanami i hortkami, a co z rh?

Ps. Moje żurawki wyglądają tak jakby zimy nie było, brzydkich liści bardzo mało.
Zielona 08:50, 09 mar 2015

Pozdrowienia na dobry początek tygodnia zostawiam. I melduję, że iryski podpatrzone u Ciebie, u mnie już pięknie wschodzą
Asiuniaa 09:17, 09 mar 2015

justajusta napisał(a)
Aneto, pewnie już wielokrotnie o tym pisałaś, a ja nie doczytałam, czy pod wszystkie rośliny sypiesz azofoskę łącznie z bukszpanami i hortkami, a co z rh?

Aneto dokładnie bądź tak miła i przypomnij dla "świeżych" czym nawozisz w jakiej ilości i kiedy
Iwk4 10:12, 09 mar 2015

Ana, pozdrawiam poniedziałkowo.
Szukam u ciebie planu rabaty z kulkami bukszpanowymi, tej, co masz łan żurawek i żwirek przy niej. Nie mogę znaleźć. Nie pamiętam strony.
ana_art 10:14, 09 mar 2015

wygląd żurawek będzie u każdego inny bo warunki zimowe inne a i różne odmiany zachowują sie różnie...
na pierwszej focie żurawki do czyszczenia (georgia peach)

tutaj poczyszczone i jak widać na jednej rabacie nie najgorsze...

tutaj prawie ich nie ma, ale odbiją
ana_art 10:19, 09 mar 2015

Iwk4 napisał(a)
Ana, pozdrawiam poniedziałkowo.
Szukam u ciebie planu rabaty z kulkami bukszpanowymi, tej, co masz łan żurawek i żwirek przy niej. Nie mogę znaleźć. Nie pamiętam strony.
Ty mnie o strone w wątku pytasz???? łolaboga kobieto
nawet nie zamierzam się wysilać na odpowiedź bo to jak wygrana w lotto, nie mam pojęcia
a co potrzebujesz?
ana_art 10:22, 09 mar 2015

justajusta napisał(a)

Ps. Moje żurawki wyglądają tak jakby zimy nie było, brzydkich liści bardzo mało.

jako, że cebulowe u mnie praktycznie w każdym miejscu to jak sypie azofoską na nie to siłą rzeczy dostaje się wszystkiemu wkoło. Dlatego nie przesadzam z ilością azofoski na rabaty. Azofoską też sypie trawnik po wertykulacji (tego jeszcze nie robiłam) Na rabaty też jeszcze nie sypałam bo mi czasu zbrakło ale w tym tygodniu sypnę. Weźcie jednak pod uwagę że u mnie inna strefa klimatyczna i np to co dziewczyny robiły dwa tygodnie temu ja mogę zrobić w tym
popcorn 11:13, 09 mar 2015

u mnie werbenki martwe - te co zostały na zimę w ogrodzie:/ 2 przykrywałm, zobaczymy, może jest nadzieja ale kawał pracy za Tobą! czekam na fotki

pozdrawiam!
ana_art 11:17, 09 mar 2015

popcorn napisał(a)
u mnie werbenki martwe - te co zostały na zimę w ogrodzie:/ 2 przykrywałm, zobaczymy, może jest nadzieja ale kawał pracy za Tobą! czekam na fotki

pozdrawiam!

Karolina poczekaj jeszcze, te listki miniaturowe wypatrzyłam w dwóch starych krzakach. W tamtym roku też przetrwały, a rzekomo to nie takie proste a tu proszę
Iwk4 11:33, 09 mar 2015

ana_art napisał(a)
Ty mnie o strone w wątku pytasz???? łolaboga kobieto
nawet nie zamierzam się wysilać na odpowiedź bo to jak wygrana w lotto, nie mam pojęcia
a co potrzebujesz?

Napisałam u mnie. Jak chcesz, to możesz mi wkleić fotkę u mnie.
ana_art napisał(a)

Chodzi o tą rabatkę, wygląd do celów poglądowych jest mi potrzebny