Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Margarete 14:00, 20 mar 2015

ana_art napisał(a)
Krokusy i inne cebulowe jeszcze na pół gwizdka

Na pół gwizdka czy nie na pól ale juz jest ta twoja "krokusowa rzeka" czekałam na nią....dlatego cytuje te fotki bo pięknych widoków nigdy dość
Wiosenne pozdrowienia zostawiam.
Madzenka 18:46, 20 mar 2015

Ania zapodaj jakies krokuski na poprawę humoru
bogdan_debski 19:40, 20 mar 2015

posiedzenie wspólne Komisji Oświaty i Kultury, Rozwoju Gospodarczego oraz Rewizyjnej
Rady Gminy Łomża odbędzie się dnia 24 marca 2015 r o godz 9 (wtorek) w sali
konferencyjnej Urzędu Gminy Łomża
SIÓDMA sesja RADY GMINY ŁOMŻA odbędzie się w dniu 26 marca 2015 roku w sali konferencyjnej URZĘDU GMINY ŁOMŻA
MIEJ BAJERU
Bogdzia 20:47, 20 mar 2015

Moze i dobrze ze przegrałas bo to ile zdrowia by Ci ludzie zepsuli nie warte Twojego wysiłku. Znajomy sołtys mówił że nic nie zarabiaja tylko mają 10% od podatków ale czy to prawda to nie wiem. Praca z ludzmi to najgorsza praca, o wszystko bedą miec pretensje , bedą dzwonic o każdej porze dnia i nocy po trzezwemu i pijanemu. Ciesz sie ze Cię to ominęło a swoja energię i siły spożytkuj dla siebie , swojej rodziny i dla nas.
ana_art 20:52, 20 mar 2015

elaela napisał(a)
Witaj Ana, planuję posadzić śliwę wiśniową, wiesz może czy odstęp 1m od innych roślin (tuj) wystarczy, czy lepiej dac jej więcej miejsca?
Ela (?) ciągle mnie nurtuje Twój watek, masz, nie masz?
ana_art 20:55, 20 mar 2015

Margarete napisał(a)

Na pół gwizdka czy nie na pól ale juz jest ta twoja "krokusowa rzeka" czekałam na nią....dlatego cytuje te fotki bo pięknych widoków nigdy dość
Wiosenne pozdrowienia zostawiam.

Dzięki Małgosiu, też ją lubię widzę na zdjęciach, że runianka mi wyszła poza ramy. Muszę ją ciachnąć i oddać sąsiadce ucieszy się bo jej się podoba
ana_art 20:58, 20 mar 2015

Madzenka napisał(a)
Ania zapodaj jakies krokuski na poprawę humoru
jutro może bo dzisiaj nic nowego nie mam tzn zrobiłam kilka zdjęć ale one takie same stadium maja jak wczorajsze no może trochę więcej pąków pickwick się pojawiło.
ana_art 20:59, 20 mar 2015

bogdan_debski napisał(a)
posiedzenie wspólne Komisji Oświaty i Kultury, Rozwoju Gospodarczego oraz Rewizyjnej
Rady Gminy Łomża odbędzie się dnia 24 marca 2015 r o godz 9 (wtorek) w sali
konferencyjnej Urzędu Gminy Łomża
SIÓDMA sesja RADY GMINY ŁOMŻA odbędzie się w dniu 26 marca 2015 roku w sali konferencyjnej URZĘDU GMINY ŁOMŻA
MIEJ BAJERU

dziękuję za informację, na bieżąco jestem z BIPem gminy
ana_art 21:00, 20 mar 2015

Bogdzia napisał(a)
Moze i dobrze ze przegrałas bo to ile zdrowia by Ci ludzie zepsuli nie warte Twojego wysiłku. Znajomy sołtys mówił że nic nie zarabiaja tylko mają 10% od podatków ale czy to prawda to nie wiem. Praca z ludzmi to najgorsza praca, o wszystko bedą miec pretensje , bedą dzwonic o każdej porze dnia i nocy po trzezwemu i pijanemu. Ciesz sie ze Cię to ominęło a swoja energię i siły spożytkuj dla siebie , swojej rodziny i dla nas.

Bożenko szkoda Twojego wzroku na takie pierdoły cieszę się bo chyba rh opanowałam. OBY
ZielonaAnia75 21:14, 20 mar 2015

Ja z utęsknieniem czekam na łany tulipanów u Ciebie. To będzie spektakl dla oczu. U mnie krokusy jeszcze nie kwitną wszystko takie opóźnione, dlatego tak przesiaduję u Ciebie w ogrodzie...