Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 20:35, 19 mar 2015

katarzynkak napisał(a)
Aniu, jestem wielbicielką Twojego ogrodu od pierwszego wejrzenia
Podobał mi sie już, kiedy sama go projektowałaś, wycinałas kanciki z synkiem...
Potem nastapiła rewolucja, ogród zmieniał się nie do poznania. Podziwiam Twoją pracę i gratuluję efektu.

Ja również chciałabym pokazać, że można, jeśli sie tylko chce Czy mogłabyś mi pomóc w rabacie brzozowej? Trawsko już zdarte, teraz tylko zaplanowanie roślin. Masz dobre wyczucie smaku, dlatego zwróciłam sie do Ciebie z prośbą.
Pozdrawiam.
tak to juz jest, ze jak się chce i się coś robi w tym kierunku to prędzej czy później to wyjdzie zaraz wpadnę...
Margo 20:38, 19 mar 2015

U Ciebie na pół gwizdka ?
Toż pięknie jest
Z wyborami szkoda, niestety tak to już jest. U mnie też ludzie narzekaja na sołtysa a i tak pewnie wybiorą po staremu. Może to strach przed zmianami ?
ana_art 20:49, 19 mar 2015

Margo napisał(a)
U Ciebie na pół gwizdka ?
Toż pięknie jest
Z wyborami szkoda, niestety tak to już jest. U mnie też ludzie narzekaja na sołtysa a i tak pewnie wybiorą po staremu. Może to strach przed zmianami ?

tak na pół gwizdka bo tylko część kwitnie... jakoś tak dziwnie w tym roku, dużo w pąkach a te szybsze wystartowały
Nie wiem czy to strach przed zmianami rozumiałabym gdyby obecny cokolwiek robił, a u niego z zasady sie nie da i nie ma sensu o cokolwiek zabiegać. Do tego jest bezrobotny i na wsi mieszka od urodzenia więc swój, nie ważne że nawet na sesje nie chodzi tylko wysyła kogoś, a na wiejskie zebrania przychodzi pijany, jeszcze w trakcie zebrania panowie się śmiali by poleciał po flaszkę... A ja? Ja tu się nie urodziłam tylko przyszłam 5 lat temu, według większości mi się powodzi to po co mi sołtysowanie (pieniądze)... Nie ważne, że zależy mi na rozwoju wsi, na dobrej drodze, mam chęci i możliwości...
Ewa777 20:50, 19 mar 2015

Ana, szkoda. Myślę, że z takim sołtysem jak TY, to mieliby na pewno dobrze. U Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych. Ale takie myślenie, że szkoda chłopa bo bezrobotny, obróci się przeciwko nim. Szkoda, bo to strata dla wszystkich mieszkańców.
ana_art 20:54, 19 mar 2015

Ewa777 napisał(a)
Ana, szkoda. Myślę, że z takim sołtysem jak TY, to mieliby na pewno dobrze. U Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych. Ale takie myślenie, że szkoda chłopa bo bezrobotny, obróci się przeciwko nim. Szkoda, bo to strata dla wszystkich mieszkańców.

szczerze nawet nie wiem, ani nie pytałam ile zarabia sołtys...
Agatan24 22:06, 19 mar 2015

ana_art napisał(a)

Ana co to za brązowa trawka?
Zielona 22:34, 19 mar 2015

Byłam na spotkaniu kiedy pisałaś. Niedawno wróciłam.
Wybory
ren133 22:39, 19 mar 2015

Ana,
Czy między rabatą a trawnikiem masz ekobordy? Czy tylko kanciki i już?
Madzenka 05:56, 20 mar 2015

W oczy kłuje twój dobrobyt... Krokusowy i wyborczy.... Wiesz co mam na myśli. Taka nasza polska mentalność
Kacha123 06:50, 20 mar 2015

Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - dalej będziesz miała czas dla nas A wyborami się nie przejmuj, nie dorośli jeszcze do tego, by wybrać kogoś mądrego.