Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 11:09, 21 kwi 2016

mikina34 napisał(a)

faktycznie, jak się przyjrzeć to floksy piekny kolor...
przy takim ujęciu z bliska wygląda na okazały kwiat
w tej chwili jeszcze w pąkach, ale czekam na taki obrazek
KasiaW76 11:17, 21 kwi 2016

jak bosko nic dodac nic ujac
fasolka 11:36, 21 kwi 2016

ana_art napisał(a)

Ana jaką masz tu odmiane tuj? w jakiej odległości sadziłaś ? jestem przed dylematem wyboru i nie wiem co wybrać na szpaler
mikina34 12:15, 21 kwi 2016

ana_art napisał(a)

już za chwileczkę, już za momencik...
cudnie będzie
ana_art 12:52, 21 kwi 2016

fasolka napisał(a)

Ana jaką masz tu odmiane tuj? w jakiej odległości sadziłaś ? jestem przed dylematem wyboru i nie wiem co wybrać na szpaler
to szmaragdy, sadzone w 2010 jako takie mizeroty (zerknij na początku mojego wątku) sadzone były chyba co 50 lub 70cm
Jeśli planujesz thuje to polecam szmaragdy bo maja ładny kolor, ładnie i dość wąsko(jak na thuje) rosną.
Margarete 13:26, 21 kwi 2016

Juz też nie mogę sie doczekac na takie widoczki...eh
Widzę że bergenia u ciebie z bliska tez nie zachwyca uroda liści, lubie ja ale po zimie piekna nie jest, a do tego slimaki u mnie robią swoje...ale moja w tym roku jeszcze nie zakwitła...
Czekam na szał tulipanów
Pozdrawiam Ana!
fasolka 14:42, 21 kwi 2016

ana_art napisał(a)
to szmaragdy, sadzone w 2010 jako takie mizeroty (zerknij na początku mojego wątku) sadzone były chyba co 50 lub 70cm
Jeśli planujesz thuje to polecam szmaragdy bo maja ładny kolor, ładnie i dość wąsko(jak na thuje) rosną.

Dziekuje za odpowiedz tak chce thuje żeby odsłonić się od sąsiada i zakryć betonowy płot, moimi faworytami jest właśnie szmaragd i aueospicata , i tak sie miotam. Szmaragd ma właśnie ładny pokrój ale aureospicata rośnie zdecydowanie szybciej - jednakże potrzebuje dużo docinania, żeby pokrój był ładny. Coraz bardziej skłaniam sie na szmaragdy, u Ciebie tak pięknie one wyglądają, czytam wątek od początku ale chyba musze wrócić do początku i przypomnieć sobie jak u Ciebie wyglądały po posadzeniu
ana_art 14:53, 21 kwi 2016

fasolka napisał(a)

Dziekuje za odpowiedz tak chce thuje żeby odsłonić się od sąsiada i zakryć betonowy płot, moimi faworytami jest właśnie szmaragd i aueospicata , i tak sie miotam. Szmaragd ma właśnie ładny pokrój ale aureospicata rośnie zdecydowanie szybciej - jednakże potrzebuje dużo docinania, żeby pokrój był ładny. Coraz bardziej skłaniam sie na szmaragdy, u Ciebie tak pięknie one wyglądają, czytam wątek od początku ale chyba musze wrócić do początku i przypomnieć sobie jak u Ciebie wyglądały po posadzeniu
wiele nie musisz czytać zerknij na pierwszą strone i drugą, tam są zdjęcia początkowe.
Magda70 14:58, 21 kwi 2016

ana_art napisał(a)

hehe...my też czekamy
Pszczelarnia 15:56, 21 kwi 2016

ana_art napisał(a)

Te szachownice - genialne! Tutaj rysuję serduszko ... .