Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Pszczelarnia 19:30, 31 maj 2012

Ania, czy przed sadzeniem roślin obracałaś każdą doniczkę po kilka razy, że wyszło tak zgrabnie?
ana_art 23:05, 31 maj 2012

Sebek napisał(a)
Jeszcze raz ja - z odpowiedzią żurawkową
https://www.ogrodowisko.pl/watek/124-zurawka-heuchera?page=24#post_5

Sebuś wiedzialam że moge na Ciebie liczyć, Dziękuję żółtych nie wezmę bo wypalą się na mojej patelni ale drugie wezmę chociaż pasowałoby mi ich więcej a mieli chyba z 18szt
Co do szałwi/lawendy to w projekcie nie mam, ale tak mi sie podoba ...
ana_art 23:06, 31 maj 2012

noemi napisał(a)
Aniu ile sztuk na metr teraz wchodzi bukszpanów wrocławskich ? ...będę bardzo wdzięczna za odpowiedź

sztuk 3 ale są bardzo do siebie zblizone, gdyby ktos chciał poczekać aż się rozrosna to mozna byloby z nich zrobić i z 1,5metra
ana_art 23:12, 31 maj 2012

Irenko chyba sobie żartujesz... wkurzam się codziennie że caly czas czekam na zakonczenie rabat bo nawadnianie zamiast na rabatach w dalszym ciągu leży na podjeździe. Przez co wokół bałagan totalny ...
Ewciu trafiłaś kilka razy przestawiam, patrze, dumam i przez to idzie mi jak krew z nosa... a mój M się śmieje... Ostatnio zachycałam się tym żółtym oregano i tak się nad nim 'rozpływam' gadam, gadam, na koniec zadaje pytanie fajnie wygląda prawda? I otrzymuje odpowiedź no fajnie tylko boje sie że jak jutro przyjdę to miejsce zmieni...
GabiK 23:14, 31 maj 2012

Będziesz je zjadać, czy tylko podziwiać?
ana_art 23:15, 31 maj 2012

te tylko podziwiać bo one na rabacie ze stożkami
Milka 23:16, 31 maj 2012

Nie żartuję
musiałabym swoje niedokończone dziełą pokazać, abyś uwierzyła!
ana_art 23:19, 31 maj 2012

ach i muszę podzielić się smutną wiadomością... mój ptaszek chyba opuścił gniazdo... to co dzisiaj zauważyłam rano wprawiło mnie wosłupienie... Pije kawę i w pewwnym momencie widzę srokę, która podleciała do thuj i dziobem w ułamku sekundy 'przeczesała' kilka thuj tak jakby szukała tam czegoś... brzydka!!!! potem sprawdziłam w gnieździe bylo juz tylko 2 jaja, do wieczora nie widzialam by ptaszek wrócił do gniazda... co sie stanie z pozostawionymi jajami... Moze rozbujniczka przyleci i jutro rano...
ana_art 23:21, 31 maj 2012

irena_milek napisał(a)
Nie żartuję
musiałabym swoje niedokończone dziełą pokazać, abyś uwierzyła!

Irenko ja pokazuje tylko to co wmiare wygląda to co czeka na zrobienie omijam szeeeeerokim obiektywem by nikogo nie przerazić
Milka 23:23, 31 maj 2012

No to tak, jak my wszyscy ale w końcu ręce tylko dwie i troszkę czasu musi minąc, nim będzie tak jak sobie wymarzyłyśmy!!