Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Syla 09:23, 30 sie 2011

No to będzie cudnie !!!
ana_art 09:25, 30 sie 2011

bukszpany zamówione, mam nadzieję że będą ok! ziemia zamówiona, jeszcze tylko muszę zmówić ekobordy i do roboty Od piątku dochodzi mi rozwożenie dzieci do szkół i przedszkola o różnych porach, ale mam nadzieję że nie będzie źle i zima mnie nie zastanie
Sebek 09:26, 30 sie 2011

Trzymam kciuki
ana_art 09:26, 30 sie 2011

Sylwia moooooże kiedyś
Niage 13:58, 30 sie 2011

ana_art napisał(a)
bukszpany zamówione, mam nadzieję że będą ok! ziemia zamówiona, jeszcze tylko muszę zmówić ekobordy i do roboty Od piątku dochodzi mi rozwożenie dzieci do szkół i przedszkola o różnych porach, ale mam nadzieję że nie będzie źle i zima mnie nie zastanie

Aniu, dasz radę Kobiety są silne. Mam troje, już dzisiaj dorosłych dzieci, w odstępach 4-letnich, do przedszkola jeździłam z nimi przez 10 lat. Były nauczone samodzielności dość wcześnie. Potem szkoły, studia. Ciągle pracowałam zawodowo. To wszystko kwestia organizacji czasu. Dałam radę Ty też dasz .
Czekam na nowe nasadzenia i dalej będę podglądać Działaj
ana_art 16:13, 30 sie 2011

Geniu ja optymistką jestem im więcej mam do zrobienia tym bardziej się organizuje, czasami sama się zastanawiam jak ja wszystko ogarniam. Mam czwórkę dzieci 14, 7, 4 i 9mc. Mam szczęście że mam nienormowany czas pracy, a praca to również hobby (ta poza ogrodem oczywiście). W tym roku szkolnym mam mały maraton, bo dzieciaki mają zajęcia w szkole w różnych godzinach, a że mieszkamy na wsi a oni uczą się w mieście to trzeba zawieść i przywieźć. trduny będzie ierwszy tydzień potem będzie z górki
hanka_andrus 16:51, 30 sie 2011

Aniu! Dzielna kobietka jesteś!
Życzę żeby rok szkolny szybko minął.
Matka 17:24, 30 sie 2011

ana_art napisał(a)
Geniu ja optymistką jestem im więcej mam do zrobienia tym bardziej się organizuje, czasami sama się zastanawiam jak ja wszystko ogarniam. Mam czwórkę dzieci 14, 7, 4 i 9mc. Mam szczęście że mam nienormowany czas pracy, a praca to również hobby (ta poza ogrodem oczywiście). W tym roku szkolnym mam mały maraton, bo dzieciaki mają zajęcia w szkole w różnych godzinach, a że mieszkamy na wsi a oni uczą się w mieście to trzeba zawieść i przywieźć. trduny będzie ierwszy tydzień potem będzie z górki

To prawda, im więcej obowiązków tym czas jest lepiej zorganizowany, skąd ja to znam!dzisiaj w pół godziny byłam z moimi starszakami gotowa do wyjścia-a w tym czasie jeszcze Antonio był karmiony-a On lubi sobie pociamkać cysia
anula_wn 17:58, 30 sie 2011

a ja marudzę z jednym dzieckiem.... ;/ wstyd mi !
Joanka 19:32, 30 sie 2011

A mnie jak wstyd...... że taka niezorganizowana jestem......

Dziewczyny jak ja was podziwiam