Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 21:42, 27 wrz 2013

Zielona napisał(a)
co złowił? co złowił?
myszeeee brrr
ana_art 21:44, 27 wrz 2013

Zielona napisał(a)
Dzięki za fotki. Obejrzałam też wojsko Oli. Czy Ty widziałaś, ile Ola zapłaciła za te piękne świerki...? Ech.... a ja sądziłam, że mamy tu dobrą cenę...
tak widziałam, śliczniusie ale ceny nie doczytałam, a ile płaciłaś?
AniaK 21:52, 27 wrz 2013

Aniu przepięknie u Ciebie, a wiosną ach nawet nie myślę szał będzie. A mi się wczoraj wydawało, że dużo cebul posadziłam, ta liczba u Ciebie, no szok po prostu. Czekamy na wiosnę
Pozdrawiam
Zielona 22:01, 27 wrz 2013

Ola -UWAGA!!!- SIEDZISZ???: 18zł!!!
Ja: 50zł
makkasia 22:01, 27 wrz 2013

Lubię zdjęcia zrobione z góry, dzięki nim czuję się mniej zagubiona w ogrodach ogrodowiskowych
a przy okazji nie da się już nic ukryć ....właśnie u Ciebie jest nieskazitelnie pięknie
Macham Królowo
ana_art 22:03, 27 wrz 2013

Zielona napisał(a)
Ola -UWAGA!!!- SIEDZISZ???: 18zł!!!
Ja: 50zł
nooooo nieźle, dobrze, że siedziałam wygodnie, ja kupowałam po 60zł w szkółce obok, zdzierstwo normalnie....
ana_art 22:06, 27 wrz 2013

makkasia napisał(a)
Lubię zdjęcia zrobione z góry, dzięki nim czuję się mniej zagubiona w ogrodach ogrodowiskowych
a przy okazji nie da się już nic ukryć ....właśnie u Ciebie jest nieskazitelnie pięknie
Macham Królowo
nieskazitelny a jaki Ty masz śliczny awatarek letniutki
makkasia 22:11, 27 wrz 2013

ana_art napisał(a)
nieskazitelny a jaki Ty masz śliczny awatarek letniutki

tak nieskazitelnie piękny !!!

a w takich okolicznościach przyrody uwielbiam być, ...oprócz oczywiście lubieżnego grzebania w makowie i przeistaczania się w dżdżownicę
Zielona 22:32, 27 wrz 2013

No i znowu z pytaniem do Ciebie, bo Sylwia i Ola chyba już śpią: wrzucałaś w dołki pod serby torf? Muszę rano kupić dla nich jakieś papu na dobry start.
Gardenarium 22:35, 27 wrz 2013

No widzisz Marta, nie dowierzasz mi co piszę. Przeczytaj o sadzeniu drzew. Każdej roślinie jak dasz papu to będzie rosła, a jak nie dasz nic, to będzie kisła w glinie albo głodowała w piachu.

Słuchaj się mnie, a dobrze na tym wyjdziesz Potwierdzenie Marto Ci niepotrzebne jeśli chodzi o porady

Dobre papu to jest próchnica odkwaszona zmieszana z torfem, kompost dobry, ukorzeniacz i w najgorszym wypadku torf.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies