Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 22:48, 01 paź 2013

dzięki,za słowa zachwytu
dzisiaj zamierzałam zacząć sadzić cebule, obszukałam sadzarki w domu i nigdzie nie ma, zwyczajnie wcieło... trochę się wkurzyłam bo się nastroiłam na robotę. Pojechałam po te nieszczęsną sadzarke i wyobraźcie sobie, że w dwóch ogrodniczych nie było.... będą za tydzień półtorej...
to se ponarzekałam... a na dzisiaj nadają u nas -2...
Tosia 23:02, 01 paź 2013

ana_art napisał(a)
dzięki,za słowa zachwytu
dzisiaj zamierzałam zacząć sadzić cebule, obszukałam sadzarki w domu i nigdzie nie ma, zwyczajnie wcieło... trochę się wkurzyłam bo się nastroiłam na robotę. Pojechałam po te nieszczęsną sadzarke i wyobraźcie sobie, że w dwóch ogrodniczych nie było.... będą za tydzień półtorej...
to se ponarzekałam... a na dzisiaj nadają u nas -2...

Ja też muszę zakupić, gdzieś się zapodziały a tu tyle cebul czeka. U nas -3 czyli w moim syberiadowym ogrodzie będzie z - 6:/

Powodzenia w poszukiwaniu sadzarki
ana_art 23:10, 01 paź 2013

Elik listki w hortkach żółtawe jednak jesień idzie, żeby nie powiedzieć ziiima... brrrr jutro będę skrobac szyby...
ana_art 06:17, 02 paź 2013

no i stałooooo się -1.6 brrrrrr w tej chwili
Borbetka 06:30, 02 paź 2013

U mnie 3.
mynarka 08:30, 02 paź 2013

witaj Ana
od jakiegos czasu podziwiam twoj ogrod jest przepiekny nigdy nie lubiłam traw ale w sumie dzieki ogrodowisku bardzo mi sie podobaja
u ciebie zachwycajazreszta nie tylko trawy ale hortensje vanilka rowniez
no superowo
chciałam jeszcze powiedziec ze dzieki tobie nakupowałam tulipanow exotic emperor nie mam ich w takiej ilosci jak ty ale 7 paczek jest sa tez inne ale tych najwiecej
pozdrawiam i powodzenia w sadzeniu cebulek
zapytam cie jeszcze o sadzarke to masz zwykla czy jakas wypasna bo musze zakupic i nie wiem jaka jest dobra?
pozdrawiam i dalej bede podziwiac twoj ogrod
ana_art 09:36, 02 paź 2013

mynarka napisał(a)
witaj Ana
od jakiegos czasu podziwiam twoj ogrod jest przepiekny nigdy nie lubiłam traw ale w sumie dzieki ogrodowisku bardzo mi sie podobaja
u ciebie zachwycajazreszta nie tylko trawy ale hortensje vanilka rowniez
no superowo
chciałam jeszcze powiedziec ze dzieki tobie nakupowałam tulipanow exotic emperor nie mam ich w takiej ilosci jak ty ale 7 paczek jest sa tez inne ale tych najwiecej
pozdrawiam i powodzenia w sadzeniu cebulek
zapytam cie jeszcze o sadzarke to masz zwykla czy jakas wypasna bo musze zakupic i nie wiem jaka jest dobra?
pozdrawiam i dalej bede podziwiac twoj ogrod

DZIĘKI, sadzarka mówisz... hmmmm miałam super sadzarke ale mi znikła w niewyjaśnionych okolicznościach... i musze kupić, dzisiaj jadę na łowy po pracy. Trza się ostro zwijać bo mróz mnie zastanie
z exoticów będziesz zadowolona
beta 10:42, 02 paź 2013

ana_art napisał(a)

]

to wygląda jakby było namalowane...pięknie...ale to nie może być prawdziwe
Luki 16:56, 02 paź 2013

Coś te sadzarki złośliwe w tym roku, fakt moja była już troche wyeksploatowana, ale moment kiedy już całkowicie się złamała przy drugim dołku był delikatnie mówiąc irytujący
Gardenarium 18:27, 02 paź 2013

Jakby coś to sadzarki są w naszym sklepie, nietani badziew, ale porządny angielski Bentley, zapraszam

http://sklep.ogrodowisko.pl/produkty/sadzarka-do-cebul

http://sklep.ogrodowisko.pl/produkty/sadzarka-ze-skosna-raczka-joseph-bentley

mercedes http://sklep.ogrodowisko.pl/produkty/sadzarka-do-cebul-dluga-joseph-bentley

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies