Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 21:02, 02 paź 2013

Zielona napisał(a)
Ty niemądra nie bądź! Oddawaj i to zaraz No.. już, już! Kolejny raz chcę Cię zwabić pod Poznań, a ta opiera się jak koza... Po ambrowce nie przyjedzie, na rękodzieło się nie pisze, odwiedzić cebul nie zamierza... Ech... Chyba muszę sprawdzić połączenia do Łomży
no fiesz.... w Poznaniu byłam tylko raz na jakimś szkoleniu, ale nigdy nic nie wiadomo. Jak będziesz sprawdzała połączenia to tylko pks
Zielona 21:09, 02 paź 2013

Haha! Czuję się wproszona Ana - a na Gardenię może...?
Madzenka 06:44, 03 paź 2013

Mam nadzieję, że na gardenię przyjedzie
A na narty zimą?
Milka 07:15, 03 paź 2013

ana_art napisał(a)
Kupiłam dwie różne sadzarki jedna coval druga bez nazwy. Przypędziłam do domu, po posadzeniu 280 krokusów sadzarka covala rozpadła się....Ja bym rozumiała gdyby u mnie była twarda glina ale piach???? i ile ja tych dołków zrobiłam jesli do jednego dawałam 2 lub 3 cebulki... Później wziełam tę drugą i dosadziłam pozostałe 20 krokusów oraz 150 irysków. Zatem 450 cebulek które najłatwiej się sadzi mam już w ziemi
Martwi mnie jednak to że zaczęłam już czuć rękę, która powinna być operowana... a to dopiero początek... chyba przegiełam z cebulami...

Aniu, nie przeginaj, szkoda ręki sadx po troszku ja chyba swoich nie wysadzę, może przetrwaja i za rok, czy to mozliwe?
ana_art 09:19, 03 paź 2013

wszystko zależy od terminu i Gardenii i nart. Chociaż ja nie lubie zimy baaardzo, a nart się boję
ana_art 09:24, 03 paź 2013

irena_milek napisał(a)

Aniu, nie przeginaj, szkoda ręki sadx po troszku ja chyba swoich nie wysadzę, może przetrwaja i za rok, czy to mozliwe?
Irenko rękę tak czy ianczej trzeba zoperować, ortopeda chciał juz w tamtym roku ale ja jakoś ooodwlekam bo gwarancji że się nawróci nie ma , a rechabilitacja jest długa. W tamtym roku zimą ze dwa miesiące chodziłam w ortezie... Będę sadziła powoli, w tamtym roku jeszcze na przełomie listopada sadziłam
Dzisiaj u mnie zdecydowanie cieplej i nie ma mroźnego wiatru.
AlKa 10:02, 03 paź 2013

Ana po operacji też cie czeka rehabilitacja, nie szalej reka ma ograniczoną żywotność
kaisog1 10:07, 03 paź 2013

To jakiś "sezon" na ręce Aneta oszczędzaj się!
Milka 10:28, 03 paź 2013

ana_art napisał(a)
Irenko rękę tak czy ianczej trzeba zoperować, ortopeda chciał juz w tamtym roku ale ja jakoś ooodwlekam bo gwarancji że się nawróci nie ma , a rechabilitacja jest długa. W tamtym roku zimą ze dwa miesiące chodziłam w ortezie... Będę sadziła powoli, w tamtym roku jeszcze na przełomie listopada sadziłam
Dzisiaj u mnie zdecydowanie cieplej i nie ma mroźnego wiatru.

To super, że masz pogodę no ręce sa tak ważne, ja dopiero teraz sobie uświadamiam, jak mi tego 1 kciuka brak, chwyt przejął palec wskazujący, aż boli i spuchł; dziś ściąganie szwów, 6 listopada wyciągną druty, liczę, ze będzie ręka sprawna, bo bez niej ani rusz
ty też dbaj, boś młoda i na wiele lat ma starczyć
ana_art 10:54, 03 paź 2013

Ja mam problem z tą ręką od trzech lat conajmiej, raz jest lepiej raz gorzej, więc póki można odciągam ten zabieg