Kasia_CS
12:13, 03 cze 2016

Toszka, mega dziękuję za wizytę! Jupi jupi jupi
Jak się zdążyłam zorientować jesteś tutaj niezłym masterem i mam cichą nadzieję, że uda mi się z czasem trochę nasiąknąć tą wiedzą
A! i zdążyłam się też zbesztać po przeczytaniu Twojego posta u Anbu o umieszczaniu tematu o ogrodzie w niewlasciwym dziale! Akurat było to do kogos innego, ale uderz w stół...
Muszę szepnąć do Danusi o przenosiny do projektowania....
Faktycznie kapersy nie zdały egzaminu, ale liczyłam się z tym. Na szczęście ruszyły wszystkie z kupionych dalii (4 sztuki), bo można było w miarę ocenić stan bulwy w torebce, ruszyły też dwie hosty (tzn jedna ma już 2 listki, a druga niesmialo walczy i chyba jej się nawet uda
Moje dziecię skutecznie mi w zbieraniu tych kamieni pomoże, mam tylko nadzieję, że nie będę wyciągać każdego z osobna z jego buzi
Boję się, że te jego mleczaki nie przetrwają długo, haha.
Szkoda tylko, że kamyczki nie są jakieś ładne jasne, bo potem bym wysypała je na rabaty

Faktycznie kapersy nie zdały egzaminu, ale liczyłam się z tym. Na szczęście ruszyły wszystkie z kupionych dalii (4 sztuki), bo można było w miarę ocenić stan bulwy w torebce, ruszyły też dwie hosty (tzn jedna ma już 2 listki, a druga niesmialo walczy i chyba jej się nawet uda

Moje dziecię skutecznie mi w zbieraniu tych kamieni pomoże, mam tylko nadzieję, że nie będę wyciągać każdego z osobna z jego buzi

Szkoda tylko, że kamyczki nie są jakieś ładne jasne, bo potem bym wysypała je na rabaty