Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Syla 20:09, 27 mar 2012

Oki spróbuję jeszcze raz
Syla 20:21, 27 mar 2012

monitka 20:26, 27 mar 2012

Ana od jakiegoś czasu odwiedzam twój ogródek a dzisiaj postanowiłam się ujawnić.
Fajnie już masz a widzę, że spore zmiany się szykują i ładne projekty powstają.

Podziwiam za wyprawę do szkółki. Tyle kilometrów. No ale warto, znam Smętowice - to koło mnie więc jak nie macie nic przeciwko to mogłybyśmy się tam spotkać. Mają tam naprawdę duży wybór roślin. Obok szkółki jest gospodarstwo agroturystyczne, trochę zwierzątek. trampolina, huśtawki itp. gdybyście były z dziećmi i mężami to mogliby zająć jakoś czas w czasie waszego buszowania po szkółce
Ana 20:30, 27 mar 2012

Monitko, bardzo chętnie!! to szykuje się mini-zlot z zachodniopomorskiego
Ja dziś byłam bez maluchów, ale następnym razem może faktycznie pokusze się o zabranie ich...
Ana 20:34, 27 mar 2012

Syla - pobawiłam się w gardenpuzzle i na koniec się okazalo, że nie mogę zapisać...wrrrr....

Z lewej dałam te czerwono-rózowe żurawki zamiast trzmieliny (nie chcę jej ze względu na dzieci - na tej rabacie Antoś uwielbia zrywać kwiatki).
No i ten kamień troszku mniejszy - ale już mi się to podoba
Kaisia 20:39, 27 mar 2012

Piękny projekt dla Ciebie aniu zrobiła Syla, mnie najbardziej podoba się ten ostatni, jednak dałabym tak jak piszesz po lewej stronie coś bordowego, duży kamień fajnie by wygladał zwłaszcza przy kloniku, bo on trochę urośnie.
Pomiedzy rozplenicami wiosną łan krokusów i tulipany żeby nie było smutno
monitka 20:40, 27 mar 2012

No to super, bardzo się cieszę na ten mini zlot
Ana ile płaciłaś za Pissardi szczepioną? widziałaś tam Może wiśnię Umbraculifera? szukamy jej z niką w naszym regionie. Jakoś nigdy w żadnej szkółce się na nia nie natknęłam. Wysłałam e-maila w tej sprawie do Smętowic ale jeszcze mi nie odpisali.

Syla patrzę na Twoje projekty i jestem pełna podziwu sypiesz z nimi jak z rękawa Jak już coś wymyślę u siebie to będę Cię mogła prosić o poradę?
Ana 20:44, 27 mar 2012

Monitko, wlaśnie u Ciebie pisałam - umbraculifiery nie było, ja mialam kupić wiśnię kiku shidare (mają sporo), ale w koncowym efekcie wybrałam Pissardi - szef też polecał - jakbym slyszała nasza Danusię

Kasiu - tam już teraz są krokusiki żółte i fioletowe, a jesienią dosadzę też tulipany
Syla 20:48, 27 mar 2012

Nie udało mi się zmnieszyć kamienia więc go upchałam pod klona .....

anula_wn 20:48, 27 mar 2012

Ana, ale Sylwia szaleje z projekcikami pięknie będzie ! tylko mi ten kamień jakoś nie pasuje..... ale możę się czepiam