No właśnie - ja nadal nie wiem które rośliny chcę mieć...choć w sumie to chciałabym wszystkie

Nie wiem, z ktorych zrezygnować
Idąc za ciosem wstawiam kolejną rabatkę do zmian - wielkich zmian. To rabatka na frocie, między wejściem do domu a garażem, widoczna i drazniąca mnie szarością...jest tam mało slońca - to sluży tylko laurowiśni, ktora rośnie jak szalona - tu jest już podcięta (wczoraj) dość radykalnie - zamierzam ją prowadzić "na jeża", bo kuli to już chyba z niej nie zrobię
Wszykie rośliny mają powyżej 5 lat - dostałam je tuż po przeprowadzce od teściowej. Nie rośnie prawie wcale tylko ta mała kosodrzewina z tyłu - ma zdecydowanie za mało światła tam....
Myslę o tym, żeby przenieść kosodrzewiny (tę z lewej i tę z tyłu) i tego świerczka kulistego (z prawej) na słoneczną skarpę, a zostawić tylko bonsai (chyba go bardziej ogolę) i laurowiśnię - nie mam dla niej innego odpowiedniego miejsca - musi tu zostać.
Chciałam dodać runiankę i kule z bukszpanu róznej wielkości i chyba troszkę kamyka lub granitu. A co dla koloru będzie pasowało? Trawy będą miały za ciemno...żurawka citronelle? Begonie?