Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Neska 13:58, 13 cze 2012

Ana jestem bardzo ciekawa jak zmieni się stół. Wieszaki śliczne.
Diana 14:00, 13 cze 2012

Aniu całuski dla twoich skarbeczków niech wracają szybciutko do zdrowia
kaisog1 14:01, 13 cze 2012

Karolina masz rację.... Ja swego czasu polowałam na kredens kuchenny, taki do remontu. Były fajne, oczywiście w stanie nienajlepszym za 200-300 zl. Takie same kredensy po odnowieniu to wydatek rzędu 1,500 tysiaca
coli 14:04, 13 cze 2012

właśnie dlatego tak cudownie jest mieć talent.
Ja nie mam Zabrałam od teściowej starą szkatułkę, fajny kształt, beznadziejny kolor. Chciałam ją pobielić i zrobić przecierki szare, coś w stylu shabby chic. Efekt marny, stoi w garażu, a miała stać w sypialni.
Neska 14:10, 13 cze 2012

Ja mam na stanie stare drewniane meble po prababci, ale są bardzo zniszczone. Nie wiem czy uda mi się je odratować. Oddanie do renowacji byłoby bardzo kosztowne.
motylla 14:17, 13 cze 2012

Ania, wejdź na stronę dziewczyny z Gorzowa - kupuje na naszej giełdzie i odnawia meble - to jej sposób na życie, z tego co pamiętam kupiła już jakąś stolarnię. Zwariujesz - http://lowflyingangels.blogspot.com/
Diana 14:26, 13 cze 2012

Małgosiu ta dziewczyna jest niesamowita tworzy cudeńka
abiko 14:30, 13 cze 2012

Ana napisał(a)

No i mam do Was pytanie, a raczej prośbę o poradę. Chcę kupić cisy na ten mini-ekran na zakończenie rabaty hortensjowej, udało mi się znaleźć takie metrowe po 45 zł/szt....tylko cały czas się gryzę czy je brać mając małe szalone dzieciaczki w domu? Są tylko Hicksii, czyli te owocujące...a gdybym na bieżąco obrywała te kuleczki, żeby nie zainteresowaly dzieci? Mam straszny mętlik w głowie...

Ana a ile mają dzieci? jedzą czerwone..? ja bym zostawiła, obrywać będziesz a dzieci zaraz wyrosną, sama też posadziłam, a mój młody tylko czerwone..
Ana 14:32, 13 cze 2012

Gosiu, oj znam ja tego bloga bardzo dobrze, jest absolutnie cudowny

Karolina, Gosia - tu właśnie pies pogrzebany, odnowienie mebli to jednak wydatek, do tego sporo pracy i wysiłku...to musi kosztowac więcej niż gotowy mebel z płyty w sklepie...dlatego tak bardzo się waham co dalej...a szkołę chcę mieć - tzn chcę zrobić dekoratora wnętrz, ale potem nie tylko tworzyć na papierze, ale też odnawiać i robić mebelki, dodatki...

To trudne decyzje

A dlaczego niezręcznie mi wystawiac i informowac tu? Bo to krąg znajomych, przyjaciół wirtualnych i nie chcę na tym zarabiać Zawsze mam z tym problem
Ana 14:33, 13 cze 2012

abiko napisał(a)

No i mam do Was pytanie, a raczej prośbę o poradę. Chcę kupić cisy na ten mini-ekran na zakończenie rabaty hortensjowej, udało mi się znaleźć takie metrowe po 45 zł/szt....tylko cały czas się gryzę czy je brać mając małe szalone dzieciaczki w domu? Są tylko Hicksii, czyli te owocujące...a gdybym na bieżąco obrywała te kuleczki, żeby nie zainteresowaly dzieci? Mam straszny mętlik w głowie...

Ana a ile mają dzieci? jedzą czerwone..? ja bym zostawiła, obrywać będziesz a dzieci zaraz wyrosną, sama też posadziłam, a mój młody tylko czerwone..

Aga, moje mają 2 i 4 latka, starsza lubi owoce, młodszy niespecjalnie...no ale strach jest...po prostu będę im mówić, że nie wolno, że będzie bolal brzuszek....