Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Matka 21:52, 12 cze 2012

Skąd Ty wytrzasnęłaś taki stolik?myślałam, ze one już nie istniejąhaha...i te taboretki

A kiedy pokażesz PO?dzisiaj?
ana_art 21:59, 12 cze 2012

A u mojej babci taki stół jeszcze stoi w kuchni
anna_studio 12:01, 13 cze 2012

......te wieszaczki......CUDO !!!
Ana 12:52, 13 cze 2012

Bogda - zaklepane - patyczki będą
No miejże litość dla mnie - to długi proces Jestem w 1/4 skrobania olejnej, szukam opalarki aktualnie, bo chemią ciężko idzie....

Gosia
- ja też czasami jak widzę czego się ludzie z domu pozbywają! Aż serce mi się ściska, bo ja bym wszystko przygarniała...a pojemnośc domu jednak ograniczona, jakiegoś tam okreslonego stylu jednego wypadałoby sie trzymać (choć ja mam eklektyzm we krwi)...
stad pomysł, aby to przygarniać, przerabiac i puszczać w świat...póki co zbieram doświadczenia, szukam szkoły i miejsca na jakąś praktykę...i marzę marzę marzę....
bo jeszcze musieliby się znaleźć chętni na takie cudaki

Zawsze możesz targać meble do Kubusiowa i tam się wyżyć ze szlifierką

Ana - babcie to kopalnia skarbów - zwłaszcza te, co mieszkają na wsi...moja miastowa też czasem coś podrzuci, choć jak wspomnę jej stare mieszkanie w kamienicy to aż wzdycham,...tyle skarbów przepadło...

Aniu
- dziękuję

Ana 12:57, 13 cze 2012

Dziś jestem uziemiona, Matylda ma gile po pas, siedzi z Antosiem w domu, na dwór wyjść nie mogą bo tam brukarz czyści i poprawia kostkę na podjeździe i brama jest otwarta...

...wczoraj wieczorem (do meczu) udalo mi się przetransportować kamyk na rabatę z kulkami i lawendą, jeszcze tylko muszę go umyć z piachu i rabata będzie gotowa. No i prawie uporzadkowałam rabatę pod oknem - jeszcze chwilka i będzie gotowa do nasadzeń końcowych, lista zakupów gotowa, pieniążki odlozone...tylko nie mam jak pojechać, bo z maluchami nie dam rady...

No i mam do Was pytanie, a raczej prośbę o poradę. Chcę kupić cisy na ten mini-ekran na zakończenie rabaty hortensjowej, udało mi się znaleźć takie metrowe po 45 zł/szt....tylko cały czas się gryzę czy je brać mając małe szalone dzieciaczki w domu? Są tylko Hicksii, czyli te owocujące...a gdybym na bieżąco obrywała te kuleczki, żeby nie zainteresowaly dzieci? Mam straszny mętlik w głowie...
kaisog1 13:04, 13 cze 2012

Ana i taki mam zamiar - wywozic do Kubusiowa A z tymi amatorami na rzeczy to chyba żartujesz?! Wiesz ilu by było chętnych????
coli 13:18, 13 cze 2012

Ana talent szkoły nie potrzebuje. Jak stworzysz coś fajnego, co nie musi zostać u Ciebie, to wklejaj zdjęcia, albo podaj linka gdzie możemy obejrzeć. Myślę, że chętni się znajdą.
kaisog1 13:25, 13 cze 2012

Karolina ma rację
Ana 13:32, 13 cze 2012

Gosia, Karolinka, bo to jest tak, że te rzeczy się podobają wielu, ale nie wiem czy na tyle, żeby je kupować
No i tak troszkę niezręcznie mi wstawiać to rzeczy na sprzedaż jednak...
coli 13:52, 13 cze 2012

dlaczego? Z sentymentu, że tyle pracy włożyłaś?
Właśnie podejrzewam, że problem jest w tym, że zrobienie takiego cudeńka kosztuje bardzo wiele wysiłku, co musi się przekładać na cenę, a społeczeństwo jest przyzwyczajone do masowej produkcji z Chin i chce kupować tanio. Ludzi gotowych zapłacić więcej, ale za przedmiot z duszą, niepowtarzalny jest już mniej