Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

beta 09:15, 17 sie 2012

Noooo to moje GRATULACJE

wspaniała wiadomość

ja też uważam, że wyróżnienie w pełni zasłużone

jeszcze raz gratuluję
trafo 09:21, 17 sie 2012

Gratulacje
Aniu nie tylko Ty będziesz się cieszyć swoim ogrodem ale i inni będą mogli zobaczyć, super sprawa.
Pozdrawiam
beta 09:28, 17 sie 2012

Ana napisał(a)

I wiecie co??

Marzenia się spelniają

w takim razie delikatnie sugerowałabym zmianę nazwy wątku

Madzenka 09:37, 17 sie 2012

Ana napisał(a)
Ufff...Kochani wracam do Was stęskniona!!

to był baaardzo pracowity tydzień..nie wyjechałam, szykowałam dom dla specjalnych gości...dziś miałam ogromna przyjemność gościć u siebie Rafała i Basię - fotografa i stylistkę, którzy zrobili sesję zdjęciową domu i OGRODU do czasopisma Weranda Country...

to był długi, pełen emocji dzień, ledwo patrzę na oczy...jutro rano do Was powracam, odpowiadam na wszystkie pytania i posty, a tymczasem lecę na zasłużony odpoczynek (bo spałam ostatnio po parę godzin)...

I wiecie co??

Marzenia się spelniają

Suuuuuper. koniecznie drukowanymi literami napisz w którym wydaniu będziesz, bo nie zawsze kupuję !!!

Wreszcie obejrzę sobie Twoje wnętrze, perełkę .
Ana 14:56, 17 sie 2012

Przetacznik napisał(a)
No, to prawda, taras wygląda świetnie jest bardzo wyważony - taki nowoczesny i oszczędny... Ta kulka na pniu - jałowiec chyba - akurat pasuje do swojej miejscówki , fajnie pomyślałaś , żeby taras otoczony był romantycznym zestawem lawenda, róża, kuleczki...
Ja też tęsknię za domkiem, zawsze mieszkałam w bloku.
Tak sobie myślę, że gdyby kiedykolwiek nastała taka możliwość, to chciałabym domek z odzysku - do przeróbki,bo to taka frajda coś zmieniać i to w dużym kalibrze

Weronika - mnie się marzy kiedyś tam taka chatka letniskowa, jedna izdebka, ganeczek, kuchnia kaflowa... i ogród, sielski, kwiatowym z warzywniakiem...może na emeryturce??
Ana 14:57, 17 sie 2012

nieszka napisał(a)
Ana a może żórawka obsidian pomiędz te kule?

Nieszka - jednak zdecyduję się na kamyk i ewentualnie trawki...będzie troszkę spokojniej
Ana 14:59, 17 sie 2012

Sebek napisał(a)
No super ta rabata! A jaki kolor będzie mieć żwirek? Jeśli beżowy to nie dawaj brązowej trawy. Najpierw wysyp, a potem będziemy paczeć co tam dać

Sebciu,
jeszcze nie wiem....w poniedziałek jadę zobaczyć kamyk...ale myślę właśnie o takim brązowo-piaskowo-beżowym tu...
Z trawami się wstrzymuję
Ana 15:01, 17 sie 2012

beta napisał(a)
Ana, ale super ta rabatka Ci wyszła

a róże gdzie zamawiałaś?

Betko - róże przyjechaly znów ze szkółki Rosarium, bardzo jestem zadowolona, dostałam dwa piękne wyrośnięte kwitnace krzaczki, zapakowane starannie, kurier na drugi dzień... juz ciesza oko
Ana 15:01, 17 sie 2012

zuza12 napisał(a)
Aniu, jestem pod wrazeniem ogromu prac. Metamorfoza tarasu bardzo udana. Muszę się przyznać, ze zazdroszczę Ci tego zakątka. Mój może ruszy dopiero w przyszłym roku. Prace zakończone, to uciekajcie na wakacje. Nalezy sie Wam za ciężką pracę.

Zuza:* dziękuje
Wakacje zaczynamy za tydzień prawdopodobnie
Weekend odpoczywam
Ana 15:03, 17 sie 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Aniu! Taki taras to moje marzenie...czekam tylko jeszcze na pergotendANĘ!
Bardzo mi się podoba, Kibicowałam Ci dzielnie i trzymałam kciuki! Na takim tarasie odpoczynek to bajka!
GRATULUJĘ!

Aga, mi wstyd, bvo nie zdążyłam z pergotendANĄ do sesji, no ale to był bardzo intensywny tydzień, po prostu nie dałam rady...prace ruszą znów w przyszłym tygodniu - mam do uszycia "parę" rzeczy

Powiem nieskromnie, że ja uwielbiam tu teraz przesiadywać, w dzień, wieczorami, nocą...

jesli chodzi o meble, to ja lubię takie bielone, zeby było widac usłojenie drewna...ale to wszystko zależy od tego jaki jest wystrój domu - może wrzucisz na maila albo na watek fotki to uradzimy Ja używam wosku tylko do wykanczania - stosuję bezbarwny...ale sa też woski wybielające, można też używać wosku barwionego zamiast świec do robienia przecierek shabby...